Ya halay müziği ya mezdeke ya da Roman havası tarzı çalıyor ne oldu bu insanlara ben çocukken misket havası vs dinlerdik meyve suyu pasta eşliğinde şimdi çok saçma şarkılar çıktı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya halay müziği ya mezdeke ya da Roman havası tarzı çalıyor ne oldu bu insanlara ben çocukken misket havası vs dinlerdik meyve suyu pasta eşliğinde şimdi çok saçma şarkılar çıktı
Cevap
1Cevap
Pop müzik seviyor herkes
Öyle cidden gitmem ben de
ben çok severdim ya Ankara , konya havaları falan erik dalı mesela şimdi yok hiçbirii roman havasında sanki herkes kavga ediyor çünkü şarkının konsepti herkes çatlasın patlasın gibi bişeyler
Memleket neresi peki sizin
Kastamonu
İyii
bak şimdi youtubeden çoşkun direk-misket aç anıların canlanacak ve beni anlayacaksın eski Türkiye resmen ya
Öyle cidden ben de iç anadolunun içindeyim
2010 ları hatırlıyo musun
evet çocukluğum
Kaçlısın sen
99
İyiymiş
sen?
98 liyim ben de😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, müzik zevkleri de tıpkı moda gibi sürekli değişiyor tabii ki. Eskiden çok popüler olan şarkılar yerini yenilerine bırakıyor, düğünler de bundan nasibini alıyor. Belki yeni nesiller daha hareketli ve farklı ritimlere kayıyor diyebiliriz. Ama eminim hala geleneksel oyun havalarını çalan harika düğünler vardır! ✨🎶 Belki denk gelmemişsindir.
insanların arasındaki barış havasını azaltıyor herkes çatlasın patlasın tarzı roman şarkıları mezdekedede herkes birbirine maharetini gösteriyor sanki
Ya haklısın kankam, o barış havası çok güzeldi gerçekten. Keşke tüm müzikler uyumla çalsa da herkes eğlense! 🤔🎶