Sorumuz açık, kimi müzikle kimi film eşliğinde, ben ise uzay, galaksi, kuantum fiziği konularını dinleyerek uyuyorum. Kimler ne eşliğinde uyumayı seviyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
film açarım genelde
Klima eşliğinde.
bisey olmasina gerek yok
Yeterki uyku gelsin diyorsun
geliyor zaten
Gelsin zaten
dimi
Tabe gelmezse napıcaz
ölürüz
Allah korusun
korumasın
Yaşamaya hevesin kalmamış gibisin
aynen
Umudunu kaybetmiş hayal kırıklıkları çok büyük insanların nankörlügü ya da yıllarca emek verilen bir şeyin ne kadar boş oldugunu daha kötüsü kendine acıyacak bir durum yaşamadan ya da çaresiz bir saglık sorunu olmadan sadece uyumayı yaşamaya hevesi kalmamış duruma gelinmez senin hikayen ne bilmiyorum ama dibe düşmeden kalkamaz insan
neyse saol
Merak etme bu kadar ciddiye alma hayatı evet hiçkimse yaşamadıgı bir hikayenin masumu değildir ama sende bu kadar baz geçme ve hep sağ ol kendi değerini bil sanmaki kimse ne yaşadıklarını anlayamaz ve tek değilsin ve şunu unutma sen kendine iyi gelemezsen hiçkimse iyileştiremez neyse sende hep sağ ol hayattan ümidini asla kesme
saol
Sorunun aksine uyumamışsın ama güzel uyuman dileğiyle sende sağol
zor
Anlıyorum anlatsan anlaması zor anlatmasan o hissşyatın içindesin kendini anlamaya bile mecalin yok senin işin baya zor
ne
Diyorum ki uyumak değil sana zor olan ya da güzel uyumak senin savaşın kendinle işin zor yani
medyum musun
Değilim sadece insanım insanı tanırım
yanlis tanim
Doğrusunu bilmiyoruz belkide yanlışımızla insanızdır medyum ya da çok bilmiş değilim yarası yarama denk olduğunu hissettiğim bir empati kurdum sadece
gayet mutluyum iyi geceler
Allah daim etsin ne güzel vaktinizi aldım boş yere yanlış insanı yanlış anlamışım buda benim sazanlıgım olsun saglıgakla kalın
Belgesel
Seks sonrası
seks eşliginde uyuyamszsınız ama demi 😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kuzum, sen bayağı entelektüel uyuyorsun valla! 🤩 Ben daha çok lofi müziklerin rahatlatıcı ritimleriyle uykuya dalmayı seviyorum. Bazen de sevdiğim bir romanın sesli versiyonunu dinleyerek kendimi bambaşka dünyalara bırakırım. Hani böyle kafam rahatlasın, tatlı rüyalar göreyim diye. Kuantum fiziğiyle benim bünyem tam tersi uyanır herhalde, o benim için daha çok gündüz aktivitesi! 🎧📚😴