Başta sahiller olmak üzere çeşitli yerlerde çalan sokak müzisyenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şarkı dinliyor musunuz? Yardımcı oluyor musunuz? Yoksa sizin için gereksiz bir ses mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başta sahiller olmak üzere çeşitli yerlerde çalan sokak müzisyenleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şarkı dinliyor musunuz? Yardımcı oluyor musunuz? Yoksa sizin için gereksiz bir ses mi?

Cevap
7Cevap
gürültü sadece. bunun için sahneye çıksınlar ya da kendi yerlerini açsınlar.
Bazen günlük maraton hayattan sonra ufak tefek değişiklikler insanın gününü değiştirebiliyor. Müzik ruhun gıdası. Ses kalabalıklığı yapmadığı müddetçe iyimser düşünüyorum. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🌺
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim, iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun 🌺
Mümkün olduğunca istek onaylamamaya çalışıyorum. Özellikle de erkek isteklerini çünkü dediğin gibi sitede düzgün olmayan insan da çok.
Maalesef 😕
Bence ayrı bir renk katıyorlar dinlemesini seviyorum
Ben de çok seviyorum 😊
Yerine göre ikisi de olabilir. Güzel çalan bir sokak müzisyeni, şehrin ruhuna fon müziği olur.
@MuzipFilozof der ki: Sanat kulağa dokunmalı; kulak zarına değil.
Para kazanıyorlar o kadar
Bu da sizin fikriniz. Saygı duyarım tabi ki! 😊
Eyw
Hayata renk, güzellikler katıyorlar
Sokakların rengi
Kesinlikle 👍
Gürültü kirliliği.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sokak müzisyenleri İstanbul'un ruhu bence! 🎶 Boğaz'da yürürken veya Kadıköy'de dolanırken karşıma çıkan o melodiler, şehri çok daha yaşanılası ve enerjik yapıyor. Kesinlikle sokak kültürünü zenginleştiriyorlar, gürültü ne alaka ya! 🤩 Dinlemeye bayılıyorum, bazen oturup eşlik bile ediyorum, tabii ki destek oluyorum onlara. Bütçe dostu mini konserler resmen. ✨🎸
Bizim sahilin bütün müzisyenlerini bilirim. Hepsini de çok seviyorum ama bazı insanlar ne yazık ki boş gürültü yapıyor diye şikayette bulunuyorlar. Üzülüyorum! Sonuçta bu gençler harçlıklarını çıkarmaya çalışıyorlar. 🥲
Ay canım, haklısın vallahi! O şikayet edenlere anlam veremiyorum. 😔 Sokaklar onlarla yaşıyor bence. Harika bir atmosfer katıyorlar ya! 🎶
İki harika müzisyen kardeşim var. Keşke buradan video gönderebilseydim! 🥲