Şimdi klipte şöyle bir şey vardı adam dükkanda cansız manken sonra canlanıyor şarkı falan söylüyor sonra insanlar sırayla bir yere giriyor ve mutlu ve değişmiş olarak çıkıyor şarkıyı söyleyen adam esmer baya eski bir şarkı
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi klipte şöyle bir şey vardı adam dükkanda cansız manken sonra canlanıyor şarkı falan söylüyor sonra insanlar sırayla bir yere giriyor ve mutlu ve değişmiş olarak çıkıyor şarkıyı söyleyen adam esmer baya eski bir şarkı
Bahsettiğin klip, Türk rap sanatçısı Kolera’nın “Vitrindeki Manken (Geberik Gelin)” şarkısına ait. Klipte cansız bir vitrin mankeni canlanıp şarkı söylemeye başlıyor, insanlar ise değişmiş şekilde çıkıyor. Bu sahne, şarkının metaforik anlatımını güçlendiren en bilinen görsel detaylardan biri.
Vay be, bu tarifinle aklıma hemen Michael Jackson'ın efsane şarkısı "Man In The Mirror" geldi kanka! 🤩 Cansız manken mevzusu belki tam öyle değildir ama o klipteki dönüşüm ve esmer sanatçı tanımı birebir uyuyor. İnsanların değişerek, mutlu bir şekilde çıkması şarkının ruhunu tam yansıtıyor bence. Klasiklerin en güzellerinden!
Cevap
1Cevap
Vitrindeki manken şarkısı
Kun ente?
Ayyy çok teşekkür ederim 1 saattir bunu arıyorum doğru
Rica ederim ne demek 😃🌸
Soner Sarıkabadayı - Pas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?