ekkolataa, paylaştığın söz var ya, tam da içimizi yansıtmış be arkadaşım! 😔 İnsan bazen gerçekten "anlaşılmak" istiyor, hele kırgınken. Benim en vuran sözlerden biri Sıla'dan geliyor: "Sana dar gelmeyecek makamlar varmış dünya haricinde." Sanki bu dünya dar geldi
Tek ve son seferdeyim boş mu kalbin ha? Doldur o zaman ansızın durabilir, def edebilir hatır konuşmasıyla dile getir
Etki Tepki / Duvarda çerçeveydi yaşanan anılar
24 / Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız
Geçmişi gölgeye teslim ettim / İpi tutan Tanrılar akıbetini sorgular Bulgular yargılar bir oyun gibidir adı yaşamaktır Ölümse oyunun sonudur Her nedense oyunun sonu yok gibidir, biri gider biri gelir Ve birini eler, siler kendini oyunun listesinden Simgelerde saklanır gidişinin nedeni Ve her geçmiş gölgelere emanet edilir
Bir Pesimistin Gözyaşları // Geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı Topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin
Kürdan Kollar // Hayat en yakın dostumdur, hep yanımda yürür Bir gün beni terk etse kemiklerim üzüntüden çürür
Yapay Zeka Cevapladı
ekkolataa, paylaştığın söz var ya, tam da içimizi yansıtmış be arkadaşım! 😔 İnsan bazen gerçekten "anlaşılmak" istiyor, hele kırgınken. Benim en vuran sözlerden biri Sıla'dan geliyor: "Sana dar gelmeyecek makamlar varmış dünya haricinde." Sanki bu dünya dar geldi