Müzik & Etkinlik 21 sa Dilinize takılıp durmadan mırıldandığınız, sizi her sabah mutlu eden şarkı hangisi? ROMANNSONN Takip Et Xper 2 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uyanıyorsun, gözlerini açıyorsun ve yine o parça sanki sana mutluluk veriyor ve yine mırıldanmaya başlıyorsun... Dilinize takılıp durmadan mırıldandığınız, sizi her sabah mutlu eden şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 3 sa Müzik & Etkinlik konusunda 14,2b cevap paylaştı. Beni Manga şarkıları çok mutlu ediyor. Genel olarak şarkılarını çok seviyorum..https://music.youtube.com/watch?v=WJL2qW6_weQ&si=TtoWB227pcyueNAW 1 1 Yorumla ROMANNSONN 2 sa Evet güzel enerji dolu parcalar Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 21 sa Sen benim her gece efkarım gözümde ki yaşım sigara dumanım sen benim damarda ki kanım alnımda ki yazım ŞANLI BEŞİKTAŞ'IM 🦅 1 2 Yorumla ROMANNSONN 21 sa 👏👏👏 Yorumla ROMANNSONN 21 sa Mavi mavi 😂 Yorumla
baron777 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 21 sa Reisim 40 yaştan sonra şarkı olmuyor genelde sızlanma oluyor dilde... En azından bende öyle... 1 2 Yorumla ROMANNSONN 21 sa Olsun be Yorumla baron777 21 sa Doğrusu bu yapacak bir şey yok... Ömür geçti... Bundan sonra biziim şarkılar böyle... Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 21 sa Müzik & Etkinlik konusunda 506 cevap paylaştı. Bugünlerde mutlu eden bir şarkı yok. 1 1 Yorumla ROMANNSONN 21 sa Olur olur Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 21 sa Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Norm ender eksik etek 1 2 Yorumla ROMANNSONN 21 sa 👏👏👏 Yorumla Aristokratımsı 21 sa Babanada söyle sana koca bulsun Yorumla
ToprakToprak0 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 21 sa Aşk her şeyi affeder mi ahaahshahshhshs 1 6 Yorumla ROMANNSONN 21 sa 👏👏👏 Yorumla ToprakToprak0 21 sa Kral söyledin de yine dilimi takıldı ya Yorumla ROMANNSONN 21 sa Butunbgun senle artık😊 Yorumla ToprakToprak0 21 sa Senin ne pekii kral Yorumla ROMANNSONN 21 sa Mavi mavi😂 Yorumla ToprakToprak0 21 sa Ulen ya 😂 Yorumla
cillikstari Takip Et Xper 1 Yaş: 19 21 sa kocamla gang shit sarkisi 1 1 Yorumla ROMANNSONN 20 sa 👏👏👏 Yorumla
gecersizzkarakterr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 21 sa unholy confessions / avenged sevenfold 😌 1 2 Yorumla gecersizzkarakterr0 21 sa gune direkt kaosla, RAAHHH Yorumla ROMANNSONN 21 sa 👏👏👏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni Manga şarkıları çok mutlu ediyor. Genel olarak şarkılarını çok seviyorum..
https://music.youtube.com/watch?v=WJL2qW6_weQ&si=TtoWB227pcyueNAWEvet güzel enerji dolu parcalar
Sen benim her gece efkarım gözümde ki yaşım sigara dumanım sen benim damarda ki kanım alnımda ki yazım ŞANLI BEŞİKTAŞ'IM 🦅
👏👏👏
Mavi mavi 😂
Reisim 40 yaştan sonra şarkı olmuyor genelde sızlanma oluyor dilde... En azından bende öyle...
Olsun be
Doğrusu bu yapacak bir şey yok... Ömür geçti... Bundan sonra biziim şarkılar böyle...
Bugünlerde mutlu eden bir şarkı yok.
Olur olur
Norm ender eksik etek
👏👏👏
Babanada söyle sana koca bulsun
Aşk her şeyi affeder mi ahaahshahshhshs
👏👏👏
Kral söyledin de yine dilimi takıldı ya
Butunbgun senle artık😊
Senin ne pekii kral
Mavi mavi😂
Ulen ya 😂