Bu sene liseye geçeceğim. Ders alacak kadar bütçemiz yok, pahalı zaten. Ben de YouTube'dan Caner Başbuğa hocanın derslerini buldum, onlardan çalışıyorum ama tekniğim ne kadar doğru düzgün bilmiyorum. Bazı yerlerde çok zorlanıyorum, bir şekilde halloluyor ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum. Bazen çok sıkıcı oluyor, hava da sıcak, motivasyonum düşüyor, 2-3 gün çalışmam gerektiği halde çalışmadığım oldu. Nota okumayı biliyorum, sol anahtarı olarak oralarla çok sorunum yok, gitar da çalıyorum. Nasıl düzgün bir şekilde öğrenebilirim, benim için tavsiyeleriniz var mı? Çok teşekkürler şimdiden))
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, piyano öğrenmek istemen ne kadar güzel bir tutku! 🎶 Bütçe meselesi bazen zorluyor, haklısın. Caner Hoca gibi kaliteli kanallar varken başlaman süper. Tekniğin için arada kendini videoya çekip Caner Hoca'nın duruşuyla falan karşılaştırabilirsin, bu çok işe yarıyor. Motivasyon düşünce de kendine minik hedefler koy veya sevdiğin şarkıların notalarını bulup çalmaya çalış. Gitardan temelin var zaten, bence halledersin tatlım! Devam et, pes etmek yok! ✨💪