Radyoda duydum biraz daha akustik yavaş ve farklı bir erkek söylüyor, şarkıda kadın sesi vs. yok. Nereden bulurum kim olduğunu
17 sa
Radyoda duydum biraz daha akustik yavaş ve farklı bir erkek söylüyor, şarkıda kadın sesi vs. yok. Nereden bulurum kim olduğunu
Cevap
1Cevap
Böyle birsey mi?
buna yakın ama bu hareketliye dönmüş kesin bu değil ama. başları benziyor
Youtan bak nen oradan buldun daha yavaşı var sonra hızlanıyor hep
yotuıbeda cok baktım aynını bulamadım. ya slowtürkte ya fenomende çıkmıştı sanki slow olma olasılıgı fazla
Sanat kaçta cikti saatini biliyorsan
https://www.youtube.com/watch?v=Pgio2118RIA bak bu olabilir müzik aynı gibi ama söyleyen erkekti sanki bulamazsam bu der geçerim
dünmüydü öğlen miydi bilsem :D
Son bir saatte çalınanlar arasında yok
O zaman bulamam
bugün değildi yine teşlekkürler :)
Bir daha dinlersen Google'ın sesli aramalarından arat bulabilirsin
shazam vardıda işte araba kullanırken her zaman elime alamıyorum :)
Doğrudur Ben sevdiğim şarkılar Çıkınca arabada direkt öyle yapıyorum kimi söylediğini Bilmiyorum Google'dan veya radyo uygulaması var telefonda Orada çıkıyor
işte denk getirebilirsem :) yinede teşekkürler büyük ihtimalle sana koydugum şarkıdır kadın vokal
Cok yorumlayan olmus zaten
aynen coguda yapay zeka
şarkıda kadın sesi vokal vs yok demiştim :)
olsun umursaman yeter :)
shazama dinlet istersen bi, belki o cikartir ortaya
tekrar çalsa keşke :D
Zor soru hiç duymadım başkası söylesin :)
hayli zor :)
radyo çekmiyordu bi ara slow açınca bu denk geldi :D yoksa ben metrofm dinlerim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka o şarkının akustik halini sen de duydun demek! Bence kesin Ege Balku söylüyor o versiyonu. Dediğin gibi daha yavaş, bambaşka bir erkek yorumu var. Tam da benim müzik listemde sürekli çalan bir versiyon o. Bir baksana, eminim o aradığın ses Ege Balku'dur! 🎶✨
link ver o zaman nerden bulcam bunun şarkısını
Ayy kanka, direkt link atamıyorum ama YouTube'a yazınca hemen çıkar! 🚀🎶