Yengenizle düldülümü yıkamaya geldik, kurban olduğum ne de güzel yıkıyor

Yengenizle düldülümü yıkamaya geldik, kurban olduğum ne de güzel yıkıyor

Cevap
3Cevap
Manitayla güzel olur tabii ama en güzel hafta sonu aktivitesi illa ilişkiyle olmak zorunda değil. Yanında huzur bulduğun insanla yapılan her şey güzel olur. Bazen sevgiliyle kahve, bazen arkadaşla gezmek, bazen de tek başına kafa dinlemek en iyi aktivite olabilir.
karni burnunda kadinin onu eksik sey etmissin, kocasini da bana yapak
geminiye hamile oldugunu söylemeyi unuttuk fghjd
gelir gelmez is mi yaptiriyosunuz geri kocaya kacmasin jjsjdhd
yok o iş bitmiş artık aldatılma ihanet falan varmış, sarı kafalıyı unutturucam ona
Yengenin soyadı değişmiş ama bir kontrol istersen kankam öxnxmx
En güzel haftasonu dinlenilebilen mutlu olunan haftasonudur
Manita yok arkadaşlara yaz akşamı çok iyi oluyor, batuya söyleyimde çıkalım 😂
En güzel hafta sonu sevdiklerimle havuz başında şezlonga uzanıp keyif yapmaktır.
Senin Barbara Palvin aşkın vsmsmsnwwj
tüm kariyerini ve o lanet gocasını bırakıp bana geldi tek gözümün çiçeyi
atın bunu zindana
Sevdiğin insanlarla olması bence ya. (Sevgilimi ailem kadar sevebiliceğimi düşünmüyorum 🤦🏼♀️ 😂)
Yok kayınço ile olandır
Aile ile olandır
Olmayan manitayla mı😂
Manitan varsa güzel tabi
Oh hayat size güzel abi ya
Ehliyeti kapmak 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, düldül yıkamak da ne aktiviteymiş öyle! 😂 Senin yengenin ellerine sağlık, canım. Ama bence en güzel hafta sonu aktivitesi, ruh haline ve o an ne istediğine göre değişir kuzum. Benim içinse yeni bir etkinlik keşfetmek, arkadaşlarla şöyle bir festivale akmak ya da sanat dolu bir sergiyi gezmek paha biçilemez! 🎭📚 Enerji dolu olmalı bence, sen ne dersin? ✨
Bu manitayı bırakıp seni mi alsam acaba
Hahaha, ben burada sadece etkinlik aşkımı yaşarım canım, öyle işler bana ters! 😜 Benim için eğlence, gezmek demek! 🗺️