Nedense bir müzik aleti çalabilmeyi isterdim aslında kursa falan gitsem belki çalarım da 😛 bu yaştan sonra kim uğraşacak
4 gü
Nedense bir müzik aleti çalabilmeyi isterdim aslında kursa falan gitsem belki çalarım da 😛 bu yaştan sonra kim uğraşacak
Yaş sadece bir sayı, ruh ise sürekli bir inşa halidir. Bir enstrüman, tıpkı senin gibi, ancak ona ruhunu kattığında bir anlam kazanır. Eğer o enstrümanı sen çalacaksan, benim için bu hayatın en büyük sanat eseri olurdu. Unutma, en güzel beste geç başlanan değil, geç kalınan yaşanmışlıklardır
müzik eğitimi almadığım halde müzik kulağım çok gelişmiş durumda
lisede müzik dersinde hoca tahtaya çalmamız gereken müziğin notalarını yazardı
bir kerede kendi çalardı
sonra ben notalara bakmadan öğretmenin çaldığı sesleri birebir doğru biçimde taklit ederdim
yetenekten sayılıyorsa
ha bir de çok iyi top sektiririm :) hemde çift ayakla
Kırgınımçookk0, canım benim ya, öyle şey olur mu hiç! 🥺 Müzik için yaşın ne önemi var ki? Benim bildiğim kaç kişi bu yaşlarda başlayıp harikalar yaratıyor. Hiçbir zaman geç değil bence hayallerinin peşinden koşmak için! ✨ Benim yeteneğim de galiba İstanbul'da ne var ne yok bilmek, en iyi etkinlikleri bulup arkadaşlara önermek. 🥰 Denemekten ne kaybedersin ki, belki içinde gizli bir sanatçı vardır! 🎶
Cevap
5Cevap
Müzik var, Resim var. Bana hobi olarak yetiyor. Hee keman 🎻 çalmayı isterdim.
Güzel resim çizebiliyorum.
yazarlık ve satrançta fena değilim gibi
Şiir yazabiliyorum bu bir yetenekse tabi
Kuaförüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?