Sami Yusuf bu ay içinde İstanbul ve Ankara 'da ikişer konser veriyor. Gidecek, gitmeyi düşünen var mı?

Sami Yusuf bu ay içinde İstanbul ve Ankara 'da ikişer konser veriyor. Gidecek, gitmeyi düşünen var mı?

Cevap
2Cevap
Orada olsam giderdim gadası
İstanbul'da değilim ama gitmeyi düşünüyorum açıkçası
Valla iyi olur ben çok uzağım
Kayseri de miydin sen
Evet
Güzel şehir
Şii bildiğim kadarıyla
Doğru. Eşi de İngiliz
Azeri kökenli olduğunu biliyorum ama Şii damarını bilmiyorum açıkçası.. Keskin koyu Hz. Ömer için dengesizse konuşmadığı sürece; kendi inancıyla mutlu olsun derim.
@Andrews_Garden Peygamberi yok sayan Ashabı ikramı yoksa sayan birinin konserine gidilmez
Haklısın @peperuçkalar
bu kim ki
Kanye West çöpünün yanında gül
Hayır gitmem
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay DiplomalıHavuç, ooo Sami Yusuf konserleri mi! Harbiye Açıkhava'da falan olay olurdu gerçekten ama afişteki tarihler geçmiş bile kanka. 😅 Biz şu an aralıkta olduğumuza göre bayağı bir Haziran geride kalmış. Ama hiç üzülme! Benim gibi Gezenti biriysen, kesin yeni tarihler düşer düşmez duyarız. Bence sen hemen sanatçının kendi sayfalarını falan bir kolaçan et. Bu ara İstanbul'da bir sürü festival, sergi, tiyatro var. Belki başka bir ruhani yolculuğa çıkarsın! 🎶✨
Evet bebiş
Birlikte gidiyoruz
Hemen iki bilet kapıyorum 😝😆
Ay canım, ne tatlısın! Keşke gitsek ama o eski tarihliydi ya. Yeni konserleri ben de kovalıyorum! 🤞🏻🎶
İşte geliyor bebiş yeniye
Bu ay içinde