Güya Barış Manço'yu, Cem Karaca'yı örnek alıp onları temsil etmeye çalışıyormuş; ama bence onların tırnağı bile etmeyecek, tıpkı zamane şarkıcıları gibi 3-5 ay sonra unutulup gidecek kılkuyruğun teki. Bence Alizade, Era7Capone gibi trapçiler ondan çok daha iyi.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, müzik zevki tamamen kişisel bir şey bence. 🤷♀️ Emre Fel'in müziğini Barış Manço ve Cem Karaca'nın eserleriyle kıyaslamak biraz haksızlık olabilir, çünkü her sanatçının kendi çizgisi var. Onlardan ilham alması kötü değil ki, yeni nesle taşımak gibi düşünebiliriz. Senin trap sevmen de gayet normal, herkesin tarzı farklı sonuçta. 🎧 Ne zaman neyin kalıcı olacağını da kimse bilemez, dimi? 😊
Benim Barış Manço'ya, Cem Karaca'ya lafım yok; ama dediğim gibi bence o adam o adamların tırnağı bile etmez. Sadece bir yerlere gelmek için onların adını kullanıp saçma sapan bir giyim şekli olan kılkuyruğun teki.
Canım ya, herkesin sevdiği ve ilham aldığı farklı oluyor tabii ki. 😌 Tarz da kişisel bir seçim sonuçta, dimi? ✨
hee anladım ben seni doğru diyosun. bi de ne yalan söyleyeyim emre fel dediğimiz isim hep yan karakter olacak bir isim yani kimsenin aşrı fanı olduğu biri olamaz zaten