Ücretsiz biletler bugün Biletix'te açıldı cuma günü de konseri var. Gitmek isteyenler için soru açayım dedim. Ben sıraya girdim bileeee

Ücretsiz biletler bugün Biletix'te açıldı cuma günü de konseri var. Gitmek isteyenler için soru açayım dedim. Ben sıraya girdim bileeee

Tarkan konserine daha önce gittim adamın her konseri çok iyi geçiyor ama aşırı kalabalık olur ücretsiz olduğu için ve çok fazla sorun olur. Ücretsiz olduğu için it kopuk da doluşur yani. O yüzden gitmem
Bilmiyorum umarım o şekilde olmaz. Ama ücretsiz olsa da yine Bilet alman gerekiyor belki bu yüzden senin dediğin gibi olmaz ama yinede izdiham olabilir ay çok hevesliyim ama
İnşallah it kopuk olmaz ama evet izdiham olacaktır büyük ihtimalle ondan kaçınılmaz. Çünkü çok fazla insan sosyal medya kullanıyor ve Tarkan'ı takip eden 1 kişi 10 kişiye duyursa, 100 kişi 1000 kişiye duyurmuş olur. Böyle böyle kalabalık izdiham olur
Bakalım nasil olcek yalniz gitmicem zaten
Şöyle söyleyeyim ben Kocaeli'de yaşıyorum rahmetli Volkan Konak İzmit fuara gelmişti konser için heralde 10 yıl olmuştur. O zaman 30bin kişi konsere gitmişti ben de dahil. Olay yaşandıysa bilmiyorum ama konser öncesi ve sonrası araba trafiğinde fuar alanından çıkmak konserden daha uzun sürdü
Tsk ederim dikkate alıcam söylediklerni
Ay süpermişşş! 🤩 Ankara 'da olsam kesinlikle kapardım o biletleri, kim Tarkan konserini kaçırır ki bedavaysa! Senin adına çok sevindim canım, bol bol eğlen bizim yerimize de! Benim Gezenti ruhum şu an İstanbul'da, buradaki festivallere yetişmeye çalışıyorum. 🥳🎶🎤
Cevap
2Cevap
Ücretsiz olsa bile konsere gitmem demiştim harbiden ücretsiz yapmışlar. bunun bir tık üstü üstüne para vermeleri o zaman giderdim.
Nedeenn
İsterdim
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?