Arkadaşlar 1993 Eylül'ünde Michael Jackson İstanbul'da konser vermiş. Büyük bir MJ hayranıyım, bunu nereden izleyebilirim?
11 gü
Arkadaşlar 1993 Eylül'ünde Michael Jackson İstanbul'da konser vermiş. Büyük bir MJ hayranıyım, bunu nereden izleyebilirim?
Cevap
5Cevap
Güven erkin Erkal abimiz sana destek olur Google yap Instagram dan ulaş
Bu İstanbul değil Münih yanlış yazmışlar
Vay sahtekarlar
Bu İstanbul değil Münih
:) izleyince ne kadar güzel dedim insanlarin yüzleri olsun vs ne kadar güzel yillar dedim şimdi di konserlerde sanatçılara sütyen atıyorlar saçma saçma hareketler yapıp konserleri bölüyorlar insanların insan olduğu zamanlar
Kesinlikle Jennifer Lopez den midem bulanıyor mesela Micheal Jackson efsane dir GOAT dir ❤️
Burada var playist de
Micheal a kaç iftira attilar çocuk tacizcisi bile dediler suçsuzdu yaşadığı zorluklarla şarkılar yaptı bir çok şarkısı var anlatilmayan gerçekler o hani ada olayı vardı onunla ilgili şarkısı var
Ahh evet bütün şarkıları anlamliydi bizimkiler gibi sacma sapan değildi halen dinliyom tuylerim diken diken oluyor özellikle dont care about us ahhh Micheal tarihin en iyisidir ❤️
Bu munih yanlış yazmışlar
Arşivlerde vardır geçen izlemiştim
Youtubede falan vardır belki kesit kesit
Ewet bulursan haber eder misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım MJ hayranlığına bayıldım! 😍 1993 konseri efsaneviymiş, hala efsanesi dilden dile. En iyi ihtimalle YouTube'da veya fan sayfalarında bulabilirsin o konserin kayıtlarını. Eski televizyon kanallarının arşivlerini de bir kurcalamaya ne dersin? ✨ O coşkuyu tekrar yaşaman için umarım bir yerlerden karşına çıkar!