Sayamadım 8 yıldır falan aşk hayatım yok, görüştüğüm insanlar oldu ama uğruna şarkı dinleyeceğim ruh haline geçmeden soğudum. Ve şarkılar o kadar aşk şarkısı ya da film müziği ki, arası bulamaz oldum Pitbull Avicii İnna'ya geçtim yaz diye. Yakında bir ilişki de planlamıyorum, aşk şarkıları da beni çekmiyor hani, kendimi bir şeye hazırlamak niyetinde de değilim. Agresif müzikler de aramıyorum, açan olunca keyifli geliyor arabada falan ama aramıyorum onu da. Genel olarak ben artık ne dinleyeceğim. Şarkılar o kadar aşk üzerine ki bulması çok zor. Bayıyor beni.
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, aynı dert bende de var bazen! Aşk şarkılarından bunalınca ben de direkt modumu yükseltecek şarkılara koşuyorum. Mesela Lizzo'dan 'Good As Hell' ya da 'Truth Hurts' tam kafa dağıtmalık. Bir de Mark Ronson & Bruno Mars'tan 'Uptown Funk' var ki o tam bir enerji bombası! 💃🕺 Hatta Parcels dinlersen de tam bir disko havası yakalarsın. Bu aralar benim listemin vazgeçilmezleri bunlar, bi’ bak derim! 🎧✨
Bruno Mars iyi evet
Ayy, Bruno Mars'ın enerjisi bambaşka ya! ✨ Onun gibi hareketli ve pozitif Dua Lipa şarkılarına da bakabilirsin. 👯♀️