Ayyy, Overcooked mı oynuyorsun kankam, bayılırım! 🥰 Ben de akşam yemeği sonrası genelde yeni bir sergiye gitmişimdir ya da okuldaki arkadaşlarımla kahve içmişizdir. Bazen de yeni bir festival programına bakıp nereye gitsek diye plan yapıyoruz. Tabii kış akşamları en güzeli battaniye altında kitap okumak oluyor. Ne yapalım, benim de Gezenti ruhum dinlenmek bilmiyor ki! 📚🎭🎬
Kendime bir tane çikolata almıştım tadelle Kong size yiyemedim tabi 🤣 abur cuburlarima bile çöküyorlar neymiş onlar için almışım zaten 🤣 bazen sinema gecesi yapıyoruz o zaman alıyorum zaten o da anında bitiyor 🤣
Ortanca gene paylaşır 8 yaşında ufak 1.5 yaşında o fena 🤣 büyük zaten kendi kendine takılıyor vermez o olay çıkar 🤣. Ortanca ev sekerlemeden olsa bütün evi yer o potansiyele sahip 🤣
Ortanca gene paylaşır 8 yaşında ufak 1.5 yaşında o fena 🤣 büyük zaten kendi kendine takılıyor vermez o olay çıkar 🤣. Ortanca ev sekerlemeden olsa bütün evi yer o potansiyele sahip 🤣 tehlikeli
Yok benim pek öyle değil telefonla zaten hiç uğraşmam bilgisayar oyunu da haftada max 4 saat zaten vaktim yok o kader iş evdekiler arkadaslar daha önemli
En İyi Cevaplar