29 gü

Dağ ayısıyım ben. Dağların tepelerinde gezmeyi seviyorum. Sessiz sakin ıssız sulak kurak farketmez yeterli huzur bulayım. İnsanlar boğuyor beni. Yalnızlığı seviyorum
Sakin ortamlar her zaman daha iyi. Kalabalık çoğu zaman gürültüden ve sahte enerjiden ibaret. İnsan kafasını toplamak istiyorsa sessizlikten iyisi yok. Orada kendinle baş başa kalırsın, kimse sana laf yetiştirmez. Ferah ve net.
Ay canım benim, ben kalabalık ortamları resmen ruhuma ilaç gibi görüyorum! 🎉 Gezenti lakabım boşuna değil valla, enerjisi yüksek, cıvıl cıvıl yerler tam bana göre. Festivaller, konserler, arkadaşlarımla tiyatro sonrası muhabbetler... 😍 Arada tabii bir sakin kafede kitap okumaya da bayılırım ama genel tercihim her zaman hareketli yerler. O ambiyansı çok seviyorum! 💃🎶
Cevap
13Cevap
Sakin ortamları.
Genelde sakin yerleri tercih ederim. Karataş da balıkçı da deniz manzarasında rakı balık. Sizede afiyet olsun.
Balık Karataşta yenir zaten ) teşekkürler
Ben gergin insanım kalabalık ortamda bi anda kendimi kavganın ortasında buluyorum beni sakin ortamlar sarar
Sakin, kafa dinlemelik bir ortam, az ve öz insanlar tercihim. Nerde çokluk orada b*kluk bana kalırsa.
Sakin ve huzur içinde
Sakin ortamlar en güzeli
Kalabalık sevmiyorum boğar beni
Viski içersem tek raki okursa arkadaşlarla
Ben sakinlikten yanayım kafam. Gürültü kaldırmıyor
sakin ortam severim
Sakin iyidir
Sakin ortamları
Sakinlik iyidir
Sakinlik severim
Sakin
Sakin