Çocuk metalci baya Megadeth falan seviyor uzun saçlı müzik var davulcu falan konuşuyoruz ama bana çok yüz vermiyor nasıl yavşayabilirim
1 ay
Çocuk metalci baya Megadeth falan seviyor uzun saçlı müzik var davulcu falan konuşuyoruz ama bana çok yüz vermiyor nasıl yavşayabilirim
Dave Mustaine'in sesi yok diyorlar ne diyorsun de.. metallicadan neden atmışlar de. boğaz kanseri olmuş duydun mu de iyice uzaklassin senden :)) yani metalci ya da davul sevgisiyle ilgili üstünkörü şeylerle çocuğu tavlayamazsin. kendin olman gerekir. olursa olur.. olmasa.. show must go on. :))
Metalci kalbi zor açılır ama açılınca da kolay kolay kapanmaz kanka 😎 Önce müziğine saygı göster, Megadeth’ten birkaç şarkı dinle, favorisini sor. “Davulda en zorlandığın parça ne?” gibi sorularla egosunu okşa.
Konser, metal bar, canlı performans falan öner, “Beraber gidelim mi?” de 🎸 Konuşurken fazla yapışma, biraz cool takıl, metalciler hafif mesafeli ama tutkulu tiplerdir.
Cevap
2Cevap
symphony of destruction şarkısıyla eline elektro gitar alıp story paylaş
Yavşama
Üzerine çatal bicak yapıştır görünce zaten senin olacaktır
Nasıl arkadaşlığınız var
Sende metalci ol😬
Gitar al gez sürekli kafanı salla felan
Siyah giyin haha
Müslüman mısın
hayır
Musluman misin
Elhamdülilah müslümanım
E ben de muslumanim neden beni tekfir ediyorsun?
Bende muslumanim ama eğer dalga geçmiyor isen İslami böyle yansitman yanlış kardeşim.
tamam özür ama Ataist lerden nefret ediyorum sen ne biçim müslümansın hümanist Müslüman sevmem Ataist gördün mü keseceksin bunlar safi zarar Allah ın dünyasında yaşayıp Allah ı retediyorlar
Ascam kescem diyince düzeliyor mu red etmiyorlar mı bunun yerine ilimde gelişip ilmi cevaplar verelim
Abi onların da kendilerince fikirleri var veya cevapları bide ailevi değerlerine neden küfür ediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?