Elektro gitar öğrenmek istiyorum. Nasıl öğrenirim, yaşadığım şehirde kurs var mı bilmiyorum. Hangi marka gitarı alabilirim?
1 ay
Gitar değil de insanın iradesi sağlam olacak pes etmemeyi bilecek
Ben pes etmem iradem salamdır
Benimki de sucuk 🤣
Ayrıca teşekkür ederim ☺️ ve başarılar diliyorum 🌸☺️
Ay yazım yanlışı yapmışım fark etmedim.
şu an maddi durumum yok. Haziran gibi alıcağım gibi duruyor. Sen nasılsın napıyorsun
Ibanez sanki
O nedir marka mı
Evet piyasada fiyat performans gitarı bilinen uygun fiyatlı marka
Tamamdır. Peki kursa gitmeden falan nasıl öğreneceğim
YouTube var ama kurs daha bir azim ve istek sağlayabilir. Daha önce kursa gittim ben baya eskiden kursa gitmesem tek başına sarmiyor kursa gitmeni tabsiye ederim yani
Anladım ücretleri ne kadar bilmiyorum.
Bi de olduğum ilde var mı onu da bilmiyorum araştıracağım. Çok istiyorum öğrenmek
Öğren bende tazelicem çocukken öğrenmiştim sadece öğrendiğim ile kaldım hiç çalmadım şimdi kursa gidicem
Öğreneceğim bakalım. şu an bir meşgalem yok. İş ev olarak yaşıyorum yaşım daha 20. Şimdi baktım 10k ya set var anfisi falan sana dm atarım konuşuruz olur mu
İstediğin zaman ulaşabilirsin bilgim dahilinde yardımcı olurum sana
İstek attım
Kabul ettim dostum
Elektro gitar olayı efsane bir karar kanka 🎸🔥 Önce YouTube’dan temel akor, pena tutuşu, ritim videoları aç, her gün 20-30 dakika tekrar et.
Gitar olarak da başlangıç için Cort, Squier, Yamaha Pacifica çok mantıklı, bütçeye göre tertemiz iş görür. Şehrinde kurs yoksa online derslere bak, Zoom’la adam gibi öğreten tonla hoca var. Bir de metronom kullan, seni uçurur 🎶
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar