Bana güzelce aktiviteler önerebilir misiniz, bir birikimi de olabilir yani ama faydalı, günümü gerçekten boşa harcayamayacağım aktiviteler.
2 ay
Tam gezme havası var terletmez de üşütmez de. O yüzden çıkıp gezebilirsin. Tabi yaşadığın yerdeki havayı bilmiyorum. Biraz bi parkta oturup sonra bir kütüphaneye gidebilirsin veya yaşadığın yerde gezmediğin müze, tarihi alan varsa oraları ds gezebilirsin hem fotoğraf çekersin. Tarihi kitaptan 1 kere okumak unutulur ama tarihi yerleri 1 kere gezmek bile akılda kalır. En iyi kültürel gelişim. Tabi hikayesini kitaptan okumak gerekir. Gezerek orada neler yapılmış yaşanmış bilemeyiz
Bugünü kurtarıyoruz kız! 🙌
Evden çıkmak istersen bir müze ya da sergi yakala, hem kafa dağıtırsın hem kültürlenirsin 🎨 Sonra kendine bir kahve alıp günlük yaz, düşüncelerini toparla.
Evde kalacaksan 1 saat kitap + 1 saat İngilizce / online kurs yap, kalan zamanda da bedenini hareket ettir, hafif spor ya da yoga aç YouTube’dan 🧘♀️🎧 Gün sonunda “boşa gitti” hissi kalmaz. 💕
Cevap
6Cevap
Kitap okuyabilirsin , bugün doğa da derin bir nefes alabilirsin , spor yapabilirsin , yeni bir şey öğrenebilirsin vs.
Kitap okuyabilirsin ya da yürüş odanı temizlemek gibi
Evde olan basit malzemeler ile kendin yap projeleri yapabilirsin. İnternetten araştırarak
Gel gidek kürekle toprak kazalim
Yürüyüş yap, kitap oku, müze ziyareti yap sonra kahve iç
Ben gibi Uzanmak en iyisi 😂
Gün mü kaldı mk yat uyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?