Ben bunları esc sanıyorumdum 🤣🤣 böyle saçma apt. al insanları Bella ediyorlar topluma arkadaş ülkede kaliteli elit insan yüzde 3 düşmüş soytarılık yapanlar ünlü olması ülke genelilin zeka seyesini gösterir bizim ülkede hiç bir vasfı olmayıp da güzel diye sanatcı fenomen olan var 🤣🤣 direk dansı grubu 😁 havlayan bir tane it var ya hav hav diye bu ülkede büyük sorun var fenomenler sanatcılar sizin tanrınız aileniz olmuş hiç biriniz kendi aklınız ile yaşamıyorsunuz bu ülkede insanlar her şey haktır ülkede akıllı insan yok varoş alt kültür den gelen torbacı at hırsızınsanları ülke deki cahil varoş kesim bela etti sonuçlarını ülkecek ödüyoruz sokak da esc gibi giyinip bunu moda kültür sanan cahile ne anlatılır 😉 bk çukuru olmuş ülke bunlar yüzün den olan bizim gibi ari jöntürklere oluyor 🤣
Zeynep oktayı 14 bin takipçisi varken takibe başladım nazlı akçayla birlikte zoktaya o zamandan beri hayranım yani manifestten doğan bir hayranlık değil 🙂
Ben tam “kaos prensesi” Noelle manifest kızıyım kanka 🎧💅 Drama, özgüven, hafif toksik enerji… Hepsi onda toplanmış. Arada Lidya’ya da düşüyorum, melek durup içten içe ortalığı yakma hissiyatı hoşuma gidiyor 😂
Bu arada senin enerjin de direkt “Lidya ama geceleri gizli gizli Noelle” havası veriyor bana 💖✨