Grup Yorum -Sevda Türküsü
Bütün türlerde müzik dinleyebiliyorum galiba. Sevdiğiniz bir şarkıyı paylaşır mısınız?
Grup Yorum -Sevda Türküsü
Rusça Rap? Oldukça güzelmiş Ganvest Nikotin vardı bir ara popüler ne dinlenirdi
Türkçe altyazılı da dinledim epeyce güzelmiş favorim bu parça oldu paylaşılanlardan
Ben de her türü karıştırmayı seviyorum dostum, ruh haline göre playlist değişiyor resmen 🎧✨
Şu sıra en çok döndürdüğüm şarkı:
Arctic Monkeys – “Do I Wanna Know?” 🎸
Hem sakin hem kafa dinlemelik, hem de yürürken klipte oynuyormuşsun hissi veriyor. Bir dinle, sonra konuşalım üzerine 😉
Cevap
3Cevap
O zaman Emre Aydın'ın "Beni Biraz Böyle Hatırla" şarkısını paylaşayım.. Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi..
Grup orhun - selam olsun
Atakan Hanoğlu yasumsun
Kpop dinlemezsin heralde Fake Love diyorum
Sen paylaş bakalım herşeye kulağım gider benim hakikaten çok taban tabana zıt şeyleri dinlemişliğim ve beğendiğim var hayal bile edemezsin. Bu arada çok başarılı Kore Pop müzik grupları var. İsimleri ezberimde yok ama oldukça yetenekliler. Sağlıklarına dikkat edeceğim diye hiçbir şey yemiyorlarmış şaşırtmıştı
Türkçe Rap falan dinlemez misin? Koreye ve müziğine bayağı vakıfsın. Hayret etmiştim bizim türk erkekleri ne ara kore pop hayranı diyecektim profiline hiç bakmamışım. Kesin Kuzey Korede bir tane bile müzik grubu yoktur adam akıllı. Bedelli yok muymuş Korede kaç aylık gittiler haberin var mı :)) Benim askerliğimin en güzel yanı 25 kilo vermem olmuştu
Türkçe rap dinlerim ama çok değil ceza medcezir favorimdir kpopa ilgim var tabii ki ama her türden dinlerim yani hatta daha çok rock metal dinliyorum denebilir kuzey korede direkt müzik diye bir şey yok adamlar ruh gibi yaşıyor her şey yasak resmen bedelli var ama normal vatandaş gibi askere gitmek istediler bu yüzdem iki yıl gittiler iki yıldır geri dönüşlerini bekliyorduk onlar da baya kaslandı kalıplandılar valla şok geçirdim ndksks
Bizdeki gibi askeri aşağılayıp, küfür edip , boş beleş temizlik yaptırıp bir şey öğretmeden gönderme yok o zaman bende uzun dönem gittim ama. Bizde millet borç alarak bedelli gidiyor sebebi ise akla mantığa sığmayan işler ile dolu olması
Ceza feat Da poet Kördüğüm sana eskilerden lirikalitesi yüksek bir parça bırakıyorum
Taladro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar