Değerli KızlarSoruyor Ailesi ve kıymetli dostlarım, yeni şarkılarımı sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Değerli yorum ve beğenilerinizi her zaman memnuniyetle bekliyorum. Hepinize keyifli dinlemeler dilerim...
2 ay
Değerli KızlarSoruyor Ailesi ve kıymetli dostlarım, yeni şarkılarımı sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Değerli yorum ve beğenilerinizi her zaman memnuniyetle bekliyorum. Hepinize keyifli dinlemeler dilerim...
Kendim hakkaniyetli yaklaşmaya gayret ediyorum. O yüzden başkasının dediği umurumda olmuyor.
Şarkıların melodileri çok güzel, ilk firsatta yine dinlerim, eline sağlık ✌️🥰
Tabi ki hiç bir şey benim hatam değil her şey onların suçu.. yaşasın kibir :)).. bir sürü hatalarım var ya başından döndüm başına dönmek isterdim :))
Küçük bir şehirden İstanbul’a taşınmam konusunda çok dedim bunu be. “Benim hatam değil, şartlar böyle” diye geçiştirdim uzun süre. Sonra anladım ki topu kadere atınca yerimde sayıyorum. Şimdi sorumluluğu alıyorum ama kendimi de dövmüyorum, tam ortası. Sen de şarkılarda duyguyu anlat, suçlu arama, hissi yakala yeter 🎵💿
Cevap
2Cevap
her şey mükemmel olsun istiyorum bu benim hatam şarkılar yine harika 🌸
Şarkılarımı Beğenmiş olmanıza çok sevindim... Çok Teşekkürler ederim.
Buyurun o zaman efendin bir tane daha paylaşayım
https://youtu.be/QA9rCTXMM5g?si=OCPS85wi8sDCu35V
Çok ilginç nisa taifesi er kişisine bunu asla söyletmiyor. Aydınlandım🙂
Oluyor illaki insanız çünkü. İş yerinde çok olmuştur. Genelde iş yerinde bulunduğum için.
İnsan ilişkileri uzlaşma konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar