Bana şu an Baran Mengüç Cilvelim ile BTS Swim takıldı ahahaha
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana şu an Baran Mengüç Cilvelim ile BTS Swim takıldı ahahaha
Cevap
11Cevap
Bu sıralarda Manga'nın "Beni Benimle Bırak" şarkısına sardım. Sarıp sarıp baştan dinliyorum..
Aa çok iyi :) küçüklükten beri kafkas severim
Çok iyi :)
Güzel direk çağatay ile söyledikleri zaman aklıma geliyor
İyiymiş :)
Emre Fel severim :) bende merhabaları severim
O şarkı da benim favorimdir gerçekten şarkı sözleri olsun müzik kalitesi olsun inanılmaz bir adam 🙂
Gerçekten öyle ya eski kalitede bazıları.. iyi ki çıkmış :)
Evet iyi ki çıkmış. Çok güzel söyledin eski şarkılara çok benziyor ve sözleri inanılmaz güzel. O kadar saçma şarkılar çıkıyor ki onların arasından böyle sanatçıları gömlek beni mutlu ediyor 🙂
Gerçekten sözlerin anlamlı olması birbirini tamamlaması akıp gitmesi iyi… ama şuanda yok tak tak, yok hav hav, daha birsürü hem hay olmayan hem de yasaklı madde özendiricisi ve silah özendirici tipler türedi… nerde bozuk varsa şarkıcı diye türedi
Ve ilginç bir şekilde Bu şarkıları dinleyen bayağı fazla bir kesim var. Bazen hani dersin ya ben bu devirin insanı değilim diye gerçekten öyle düşünüyorum. Böyle şarkılara bakıyorum o kadar güzel ki izlenme oranına bakıyorsun neredeyse hiçbir şey yok ama abuk subuk şarkıları izleme oranına gir de bak rekorlar kırıyor
Tam benim gibisin. Bende öyleyim bu zamanın insanı değilim. Kaliteli yapanları ayrı tutuyoruz tabi onlarda çok az zaten. Eskilerden devam biz :)
Aynen öyle eskilerden devam. Bugün daha baktım yağmur yağıyor arabayla eve doğru gidiyorum hemen geçtim opet'e kendime bir kahve aldım Yaşar açtım yağmurun altında yavaş yavaş evime gittim. 🙂 Yaşar'ı da ben çok severim bilmiyorum dinliyor musun
Çok iyi yapmışsın bende yağmurun altına geçip ıslattım kendimi. Bertuğ Cemil yağmur ile :) evet yaşarı bilmem mi :) aldanırım güzeldi,
Bak şimdi beni nerelere götürdün. 🙂 Şöyle yağmur altında deniz kenarında yürümek gibisi var mı. Dalga sesi eşliğinde çelikten Hercai 🙂
Ahahah çok iyi yapmışlığım var :) hercai eşliğinde :)
Ne kadar güzel sohbet oldu öyle kendin gibi müzik zevk olan biriyle bu konuları konuşmak çok iyi geldi 🙂
Gerçekten güzel oldu :)
Teşekkür ederim 🙂 Peki tarkan'dan kış güneşi desem 🙂
Ardına birde unutulmamalı.)
🙂 bu kadar güzel şarkılar ki şimdi bu şekilde konuşup birbirimize hatırlattık Bir de şu dönemi şakalarına bak. İşte Emre beni geçmişe götürüyor şarkıları inanılmaz güzel. Peki Emircan iğrek hakkında ne düşünüyorsun?
Tam onu yazacaktım aklımımı okudun Emircanı da seviyorum
Haziranda konseri var ona gideceğim bakalım
Sen ne düşünüyorsun merak ettim
Emircan da gerçekten çok kaliteli bir sanatçı. Şarkı sözlerine baktığımız zaman zaten bunu anlayabiliyoruz. Özellikle Beyaz şarkısını çok seviyorum ben senin favori şarkın hangisi? Bir de boşuna nefes tüketme güzel bir şarkı 🙂
Şaka mısınnnnn favorimmm :)
🙂 Gerçekten mi? Modumun en düşük olduğu zamanlarda her zaman dinlediğim şarkı. Sabahleyin dersi giderken okula son ses açarım..
Evet gerçekten ayrı bende yeri 🤍 bir gün vapurda bir arkadaşıma söyledim hemen onu da bağımlısı yaptım :) gerçekten çok iyi.)
Şarkıları ses tonu o kadar güzel ki. İlyas Yalçıntaş onu da çok severim ben 🙂 Bu arada Emircan'ın konseri nerede 🙂
İstanbul Büyükçekmece’de olacak. İlyas Yalçıntaş ilk incirler olana kadar söylediğinde favoriydi sonra bir daha dinlemedim
Ne güzel İstanbul'da çoğunun konseri oluyor bizim öyle bir şansımız yok genelde Mersin'e senede ya bir defaya iki defa geliyorlar. Emir can'ın konserine mutlaka gideceğim ayarlayıp bakalım artık
Ohaaa sitede bts dinleyen gördüm çok mutlu oldum şuannn ben tüm albüme sardım resmenn 🥰😍😁😃😆🤗
Ahahah :) Kore delisiyim :) Bts fanı değilim ama bazı şarkılarını seviyorum tabi :) çok iyiler hele o swimde ağır çekim aşağı çökmeleri çok iyiii :) kendi yayınladıkları komik reels te çok iyi
Bende senin beğenmene sevindim :) o zaman Kore arkisiyiz bundan böyle :)
Eheheh artık var :) yuppi
Swim güzeldi ben de beğendim bu aralar dilime dolanan şarkı Bryant Barnes’tan Last year
Waoww güzelmiş baktım şimdi
Beğenmene sevindimm
derman arardım derdime şarkı değil tam olarak sözleri çok anlamlı
Urgar doğan ay koptum bu gece 😀
İlk defa duydum
Aç da dinle güzel dir sözleri ve muziyi
şarkı dinlemiyorum şu sıralar
Ne güzel
All eyes on me dı dıy dı dı
Barış manço arkadasım essek
Kabe'de hacılar huu der Allah 😁
Helalll :)
Bugün dilime dolandı çalışırken öyle söylüyordum 😅
İyi yapmışsın. Valla çok iyi oldu birden ünlenmesi
Ben normalde ferdiciyim ama dediğin gibi iyi oldu yediden yetmişe herkesin ağzında Allah var
Kesinlikle iyi oldu…Ferdi tayfun sabahçı kahvesi güzeldi. Bi arkadaşım çok iyi söylerdi
Her şarkısı güzel ve anlamlı şimdiki yeni çıkanlar hemen sönüyor
Sorma ya yeni çıkanlar fos.. ne varsa eskilerde
Akşamları sakin kafayla dinlemesi ayrı bir zevk anlamlı eserleri. Şimdiki pop slow tarzı parçalar gündüz dinlenebiliyor zaten bir kaç defa dinleyince çabuk sıkılıyorsun
OoOOoOOoo cilvelim tuz bastı yarama cilvelim
O ne beee
bn biliyom ama😎
Bana yalancı diyp durmsna
Niye
snde yalancisn
Yuzde yuz
evt kabul et
kandım dondu
Kanım. soktan yazamadim bile
Sus
Nasılsin
Oha
Şarkı dinlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu aralar ben de tam karma moddayım kanka 😂 Bir yandan The Weeknd – Blinding Lights hâlâ beynimde tur atıyor, diğer yandan Sezen Aksu – Tükeneceğiz açıp dramatik klip çekiyorum camdan dışarı bakarak 🎧🎭 Senin listede BTS – Swim de varsa ruh halimiz benzer, kalp kırık ama oynak mod on.