Bir arkadaş çevrem olsaydı gece kulübüne gidip kafayı dağıtıp deli gibi dans etseydik. En istediğim şey bu olurdu, eğlenmeye hasretim
2 ay
Bir arkadaş çevrem olsaydı gece kulübüne gidip kafayı dağıtıp deli gibi dans etseydik. En istediğim şey bu olurdu, eğlenmeye hasretim
Arkadaşı ne yapacaksın be kardeşim? İmkanın varsa al alkolünü, evde içip içip sarhoş olup kendi kendine oyna. İnan ki; öylesi de bayağı zevkli oluyor. 😂
Benim de neredeyse hiç arkadaşım yok ve üniversite yıllarımda aynen dediğim gibi yapıyordum.
:) evde keyif alamiyorum ki. Biriyle karşılıklı dans etmek falan daha çok keyif veriyor
Gece kulübü hayali çok tanıdık kanka, İstanbul’a ilk geldiğimde ben de aynı moddaydım 🎧✨ Arkadaş çevren yok diye bu keyfi ertelemek zorunda değilsin ama.
İstanbul’daysan solo gidilebilen, insanların kaynaştığı kulüpler ve etkinlikler var. Dans atölyeleri, 80’ler–90’lar partileri, techno geceleri… Hepsine tek gidip arkadaşla dönen çok kişi tanıyorum 🎶
İstersen hangi şehirde olduğunu yaz, sana öğrenci dostu ama bol danslı mekan öneririm 😌🕺💃
Cevap
2Cevap
Hiç bilmediğim bir ülkede hiç bilmediğim insanlarla 1 günlük vakit geçirmek isterdim.
Riskli bir sey ama bu
Paraşüt ile atlamayı
7/24 ilgilenen bi kız arkadaş
Sıkılırsin ya, hiç işi gücü olmasin mi
Tek başına yap
Erkeksen sıkıntı oluyor, almıyorlar o mekanlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?