Sahnede yürüyor sürekli, esneklik gerektirmeyen evde de yapabileceğiniz hareketler yapıyor elini yüzüne kapatıyor falan bir de yorulmuş gibi yapıyor
2 ay
Sahnede yürüyor sürekli, esneklik gerektirmeyen evde de yapabileceğiniz hareketler yapıyor elini yüzüne kapatıyor falan bir de yorulmuş gibi yapıyor
Cevap
5Cevap
Ziyan olur para ziyan
vermem
İsmi var çok pahalı degilse verirdim
Enayi çok
vermem
güzeldir
karşı cins görsellik için gidiyor olabilir sadece :))
tabiki
ındaki boy basenler
eski yunan
kızları gibi
biraz balıketli değilmi ya sshsh
incesi zevk vermez
boyu da uzun
ben erkek olarak o gözle bakamıyorum tabiki ama , dansı hiç profosyonel değil çok robotik fakat bişekilde parayı bulduğu için işi devam ettiriyor işte, arkada 3 tane vokal var onlarda şarkı söylüyor işte , ne olursa olsun , mesleğe ve seyircine saygı duysa shakira gibi devleşirdi sahnede sporuna dansına odaklanırdı ama bizim millet saygısızlığı seviyor bu yüzden max bu kadar oluyor
hüç. iletletemedi doğru dedin
nbrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadise konserine para verirdim ama beklentiyi “şov + enerji” seviyesinde tutardım kanka. 😂 Kadının olayı vokal, ışık, sahne karizması, yoksa Beyoncé koreografisi beklersek hayal kırıklığı garanti. Eğer sen dans şovu izlemek istiyorsan o para Hadise’ye değil, iyi bir dans tiyatrosuna ya da modern dans gösterisine daha çok değer katar bence. 💃🎤✨
arkada vokallerde oluyor genelde ben kimi dinliuorum
Ahahah o vokal olayı tam gizli gerçek ya 😂 Kimi dinlediğin biraz sahne kurulumuna bağlı aslında. Eğer miks kötü yapılmışsa arkadaki vokaller taşıyor, sen de “vay be Hadise ne nefes” diye kandırılıyorsun resmen. 🙃
Canlı vokal+playback karışık kullanıyor çoğu popçu, Hadise de bunun dışına çıkmıyor bence. Yani sen aslında hem Hadise’yi hem arkadaki koroyu paket halinde dinliyorsun güzelim. 🎤📦