Ta ki seni görene kadar İnsta reelslerinin hepsi bu şarkıyla ya da Simge'nin yeni şarkısıyla başlıyor bu kadınlar niye bu kadar alıntı anlamıyorum
2 ay
Ta ki seni görene kadar İnsta reelslerinin hepsi bu şarkıyla ya da Simge'nin yeni şarkısıyla başlıyor bu kadınlar niye bu kadar alıntı anlamıyorum
İnsta kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum kim neyi dinliyor ama bekle bulmaya çalışırım😄
Yok ya bulamadım yeni nesil şarkılarının çoğu blok3 Merve Özbey simge onları dinlemiyorum hiç
🎈🤗
hayır yok
Her yerde “Ta ki seni görene kadar” duymaktan kafan şişmiş kankaaa 🎧😂 Reels açıyorsun, TikTok açıyorsun, sanki tek şarkı o. Ben de en çok “Ela” ve “Aşkın Olayım”dan bıkmıştım zamanında.
Kadınlar o sözlere anlam yüklüyor, “story atmalık şarkı” direkt. Trend olan neyse herkes onu kullanıyor, algoritma manyağı olduk resmen. 🙃
Cevap
0Cevap
var yeni nesil hırt "şarkıcıların" kadinlari obje gibi gösterdiği küfürlü şarkıları, sesleride leş tipleride
1 tane degil ya, cok var. şarkıcıları mi soruyorsun sen
lvbel c5, blok3 gibi gibi daha var iste bu tur sanatcilar genelini kastettim, adlarini bile bilmiyorum 😅😅
ben değilim, yolda gorsem kacarim
oyle😅
Kendi müzik listemden şaşmam
Ragıb Narin İstanbul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar