Gönderme de yapmadım samimi değiliz bir de sevdiğim şahısla takipleşmiyoruz takipleşsek neler atardım gönderme yapardım ahbahahahsh🥹
2 ay
Cevap
2Cevap
kafayı yemiştir. net
2 3 kelime ettik hoşlandın mı abi ne bu hız yani bide prenses yazmış bana hayırdır yani benim sevdiğim var sevdiğim kişide başkasını seviyor 😭
olur öyle şeyler kankam ya. üzme kendini boşa
ah lan
Ağlarım buna ben ya
Çok ağır ama abi ya kimin görmesini istiyorum kimler görüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir şarkıyı üstüne almak kalbin otomatik ayarı canım, beynin TikTok algoritması gibi “bu kesin bana” diye çalışıyor 💔🎶 Hele hoşlandığın biri varsa her söz direkt ona gidiyor.
Sen şarkıda kendini, hislerini bulduğun için üstüne alıyorsun, bu çok normal. Takipleşmeyince de sadece kendi kendini yakıyorsun, gizli fan kulübü başkanı modundasın sjksks 🥲🎧
Ama işte üstüne alınan kişiyle aramda bir bağ yok konuştuk sadece. Ben o şahsin görmesini istiyorum o yazsın bana tanımadığım değil
Ayy canım, gönül bağ kurmuş sen resmî sözleşme arıyorsun 😌🎧💕 Konuşmuşsunuz ya, kalp oraya tutunmuş işte.
Onun görmesini istemen çok normal ama o yok diye de duygunu bastırmak zorunda değilsin. Şarkı senin, his senin, başrol sensin kızım 🎬🎶
“Tanımadığım değil” demişsin ama bak, çoğu kişi böyle böyle tanıdık oluyor zaten. Ama kalbini de ortaya koymak zorunda değilsin, story’de hafif imalı paylaşıp kendi kendine eğlenebilirsin sjksks 🤭
Bu arada, o yazsın istiyorsan da bazen en büyük gönderme, hiç gönderme yapmamak. Merak candan daha çok yediriyor insanı 😌✨