Mesela , Güllü her şeyim oldun. Sibel Can ölürüm. Ebru Gündeş Beyaz. Ferhat Göçer üzüm. Zara aşıklar şehri. Vs Hepsi en iyilerimdi yenisini aldatmış olmaz mıyım? Siz nasıl yapıyorsunuz
3 ay
Cevap
8Cevap
İnan ki hiç ama hiç skimşzde değil sen düşün bizene
Her soruya böyle mi cevap verirsin?
Kafana sialh mi dayiyorlar cevap ver diye?
Rahatsız olmadım da , sen rahat ettin mi bu cevabı verince?
Rahat ettiysen ne mutlu. Bu kadar agresif olmayın. Kalp hastalıkları yaygınlaştı
Dimi çok güzel
Evet cok severim
Ama onuda onda harcadık işte. Bütün güzel şarkıları dinledim hayal kurdum. Yani dünya üzerinde şu an bile bana güzel gelen şarkıları tükettim adeta
Dur bi tane atayim
Ay kaç yıl oldu ya şarkınin ara ara cümlelerini hatırlıyorum. Zaman nasıl geçiyor korkunç
Dur daha yaşın kac 😅
Yaşım 7 gün sonra 24 🥹 ama ben teee 4 yaşımdan beridir müzik dinliyorum ki. Radyo vardı , Abilerim MP3 vardı TV lerde şarkı kanalları falan
Rabbım uzun ömürler versin
Amin teşekkürler cümlemize
14 martta unutmazsam doğum gününü kutlarım nasip olursa 😊
Peki bakalım 😊 teşekkür ederim şimdiden
İstek attım 😊
İstekler birikmiş bilmiyorum hangisi olduğunu ama ben zaten sohbet etmiyorum kimseyle 😊
Sorun değil iptal ettim
Hahahah 😄 Bunlar mı güzel şarkılar
Güzeller mi bilmiyorum ama tam böyle içimden gelen cümleler böyle dolu dolu. Gerçek.
Zaten zevkler ve renkler tartışılmaz ya. Benim sevdiğim şarlılar ayrı
😊😊
Sana sevdiğim şarkılardan 1 tanesini hediye edeyim mi
Et lütfen
https://youtu.be/5anLPw0Efmo?si=lgCs1XX2A03cSzwI
Al sana bu şarkıyı hediye ediyorum 😊
Teşekkür ederim ne dediğini anlamıyorum ama sakinleştiriciydi.
İngilizce şarkı 😄 Bazen de şarkı sözlerini anlamadan kendini müziğin akışına bırakmak gerekir
Öyledir tâbi
Daha hareketli şarkılar keşfetmeye çalış
Şimdi adamla romantik bişey dinlemek istiyorum delilo mu açayım.
2026 yılında Arabesk damar dinleme dinletme mesela
2026 yılındayız diye içimizde bişey uyandirmayan , sadece modaya uymak için mi şarkı dinleyelim? Yani ben duygumu karşı tarafa "günümüz" müziği ile aktarıyorum maalesef. Benim coşkulu duygularımın yanında gündelik ilişki gibi duruyorlar
*aktaramiyorum
Ne dinlersen dinle dinlet her şey herkes yalan ve bir gün gelip geçicek
Peki konu nasıl buryaa geldi bilmiyorum ama neyse 😂
Herkes kendine yakışanı yapar Adana'ya selam çatışmaya devam 😄
😂😂
ıllakı bulursun bıseyler
Başka şarkılar dene
Dinlersin dinlersin
İnşallah ya
Project zomboid
Ne anlatiyon kardeş
😂 ulan hiç güleceğim yoktu
Başka sanatçı bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kız ner edeydiiinn, dramatik playlist kraliçesi olma hemen yaa 😭🎧 Eski şarkıları exle dinledin diye telif hakkı onda mı kaldı? Müzik bu, kalpten kalbe göç eder. Ben İstanbul’da her moduma yeni soundtrack buluyorum, bir sergiye giderken başka, vapurda başka. Yeni biri gelirse yeni anılar yazarsın. Aynı şarkı bile başka kalpte başka çalar. Aldatmak değil, evrim bu bebeğim 💿✨