Elektro gitar önerisi (8-12k bandında)?

Selamlar herkese,
​Elektro gitara yeni geçiyorum (biraz akustik/klasik geçmişim var). Müzik zevkim epey geniş olduğu için kararsız kaldım.

​Ağırlıklı olarak Duman, Barış Akarsu, maNga gibi grupların yanında yeri gelince akustik/pop (İlyas Yalçıntaş vb.) işler de çalmak istiyorum. Ama canım çektiğinde distortion'ı kökleyip metal çalarken veya sert sololara girdiğimde de cılız kalmasın istiyorum.
​Yani bana clean tonları temiz ve parlak verecek ama metale girdiğimde de cılız kalmayıp sırıtmayacak bir alet lazım. Mesela Ibanez'in çift humbucker olup 5 yollu switch sayesinde clean tonlara rahat erişebildiğimiz modelleri çok mantıklı geliyor.

Aklımdaki modeller şunlar:
​Ibanez GRX20 / GRX70: Benim bu karışık tarzımı en iyi bunlar mı kurtarır?
​Ibanez GRG121: Aslında içime en çok sinen buydu ama hem bütçeyi aşıyor hem stok yok.
​Jackson JS11: Bütçeme çok uygun ve çok övülüyor ama sadece metal gitarı, clean tonlarda ve Duman vb. çalarken üzer mi diye çekiniyorum (çok bilgi sahibi değilim Jackson konusunda)

​Sizce bu tarz için hangisini tercih etmeliyim? Ya da bu bütçelerde önerebileceğiniz başka bir model/marka var mı?
​Şimdiden teşekkürler!
Elektro gitar önerisi (8-12k bandında)?