Benim zor geçti ama şarkı söyleyince her şey düzeliyordu 👏🏻🎶📻
3 ay
Lise dönemlerim hayatımın en güzel yıllarıydı. Zor geçtiği dönemlerim oldu ama okulda arkadaşlarımla bir araya geldik mi, her şeyi unutuyorduk. Keşke o yıllarıma dönmek mümkün olsa..
Seldaaa benim lise tam duygu karmaşasıydı kızım 🎭🎶 Bir gün festival modunda, bir gün matematik krizi… İstanbul’a gelmeden önce küçük şehirde geçti, dram biraz boldı ama anılar efsane. Ben de kötü günlerde müziğe sarıldım, kulaklık takıp dünyayı kapatınca sahne benimdi 🎤✨ Şarkı söylemek terapi zaten, free konser gibi. Zor geçti diyorsan sarılalım 🫶 ama bak hâlâ içindeki sesi susturmamışsın, o kazanç!
Cevap
5Cevap
Ne çok iyi ne de kötü. Sessizdim hep ama sevdiğim birkaç arkadaşım vardı güzel geçmesini sağlayan. Hocalar da çok iyiydi
Hergün dayak gasp hırsızlık sonuç panik atak ve yalnızlık
Benim de peşime birileri takıldı sıramda istenmedim arkadaşlarım bana sataştı hangisini sayayım
Devlet okulları hep aynı itkopuk un çocuğu da itkopuk oluyo ahh ulan koç larla Sabancı larla okusaydik keşke
Geçmiş olsun hepimize keşke öyle imkanım olsaydı veya gitmeseydim o okula adım atmasaydım sabancılar çok şanslı geçmiş olsun
Sağolun efendim sizede saygılar
Evet
Evet güzel geçti
Hatirlamak bile istemiyorum...
Lise nedir
İdare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?