Tabii Çelik de değişti
Kısa kes artık bitti
Senin modan geçti
Şimdi O kadın moda bye bye
Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi. Çookkk seviyorum bu şarkıyı. Doğru mu değil mi bilmem ama ben yinede şarkıyı dinlemeyi çok seviyorum..
İşte bu yorum 👍🙋♀️🌸🥰 harikasınız
Sevgiler
Doğru tabiiii
Bütün şarkıları efsane.
🙋♀️😍🥰
Bende çok seviyorum
Çık bakiim şu kafadan artık sen! Aşk varsa o kadın her zaman önceliklidir! Adam bencilse, kadın Leyla olsa Şirin olsa nafile... Senin gibi nefesinde bile aşk kokan bir kadının modası nasıl geçebilir ki? <3
Geçmez geçmemeli 😊
Çelik abimiz “Kadının modası mı olur?” derken, bence “kadın hep güzel, hep çekici, modaya da yön veren taraf” demeye çalışıyor kız 😄 Ama gerçek hayatta her şeyin modası var; kadın modası, erkek modası, unisex modası… Moda zaten sürekli değişen bir şey. Kadını modanın üstüne koymak hoş bir iltifat, ama gerçekte dolap dolap kıyafet modası var, onu da es geçemeyiz 🎧👜
😄😄😄😄😄
Çelik abimi yazmasam onu anmasam olmazdı.
Ama ne dediyse haklı
Şimdi o kadın moda bayyyy
🥰🙃😘
Cevap
4Cevap
Moda diye bakan insana bay bay demesi gerek kadınların ayran gönüllülerin favori şarkısı olmalı bu şarkı 😂
😂😂
Doğruyu söyleyim mi sana?
Tabiii
35ten sonra kadın çöptür benim gözümde. Üremesi sıkıntı. Enerjisi az. Pili bitmiş oluyor.
Beni atın konteynere o zaman 😄
Gayette neşem yerinde ama sen bilirsin yine de🥳🥳🥳🥳🥳
Sizi tanımıyorum. Tanıdığım çoğu kadın cidden ölü gibi.
Bence de şu an gençler ölü gibiler.
Yaşla alakalı olduğu tartışılır 😉
Ruhunu kaybetti insanlar. Ben öyle değilim ya. 30um ama aşırı enerjiliyim.
5 sene sonra sizi de atalım çöpe diyecektim kiii kadın değilmişsiniz😂😂😂😂hahahahah
At be canın sağolsun. Evli misin?
Evet 😊
Önerir misin
😄 şu zamanda doğru kişiyi bulmak mesele gerçekten. Evlilik iyi bir şey öneririm. Ne istediğinden ve beklentinden emin ol ona göre yolunu çiz derim
Çocuk var mı?
Var 2 adet😄
Sorular da memleket nire demezsin değilmi 🤮
Yok o kadar değil. Size özelden sormaya devam edebilir miyim haddimi aşmadan fikrinizi almak istiyorum.
👍
Ekledim sizi.
Tabiki olur
Güzel söz
Siz bide bu şarkıyı dinleyin🙋♀️🌸
Hangisi
Yanlış yere yorum yazmışım pardon 😄
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?