Belly dance Tarantella Flamenco Salsa Street dance Tango ben sadece bunları dans etmeyi biliyorum 😅

Belly dance Tarantella Flamenco Salsa Street dance Tango ben sadece bunları dans etmeyi biliyorum 😅

Okadar dans ismi saydın. Bachata demeni beklerdim. Zira bende salsa kursuna gitmiştim orada 2 ders salsa 1 ders bachata öğretmişlerdi. Sonra ben salsayi bırakıp, bavhatadan devam ettim. En sevdiğim dans ve iyi dans ederim. Partnerli danslari seviyorum... Tangoya merak saldım ama müziği hoşuma gitmedi. 1960'larin müziği çalıyor ve eğlenceli hareketli değil. Tamam yakın temas bir dans. Kadınlarla yakın temas dans etmeyi severim. Bachata karışık hem yakın hem uzak dans edebiliyorsun. Ayrıca eğlenceli ve ruhuma göre bir dans. 💃🕺💃🕺
Kafkas dansı bacım kuğu gibi süzülmek of offf
En çok salsa seviyorum kanki, müzik girince duramıyorum resmen 💃🎶 Bir de street dance çok hoşuma gidiyor, özgür hissettiriyor. Sen zaten baya donanımlısın, Tarantella bilen nadir insanlardansın bu arada, respect! 🫶 En iyi hissettiğini seç, vücudun neye akıyorsa o senin dansın.
Cevap
17Cevap
dans sevmem
Zeynep varken gerek yok bir şeye ama Vals fena değil bence çiftler için 😇
Zeybek değil mi o 😂
Eyvahlar olsun ben zeybek yazdım Zeynep kim peri açıkla 😂😂
Ben bilmiyorum sen daha iyi biliyorsun 😂 Zeynep kim
Hayatımda hiç zeynep yok şu an 😂😂
Olacak belki dur sen 😂
Aman aman artık üzülmeye zamanım yok 😂
Tango... latin dansı seviyorum 💃👯
Latin danslarını hiç sevmem. Belki biraz River dance ama onun dışında Turkish Halay 😂😂
Önceden Break Dans idi şu an sevdiğim ya da izlediğim bir dans türü yok.
Çakallarla dans 💃 🕺 🪩
pop tarzı ya da salsa
Tangoyu merak ediyorum ama sirtaki var :))
Türk Dili ve Edebiyatı
Dans sevmem. Oyun havası bile sevmem 🤣
Belly kesinlikle en guzeli
Flamenko ya bayılırım.
Hiç Yapılmayan
Horon ve roman danslari
Tango
zeybek sayılıyor mu?
Tango
Halay her türlüsü
Halayyy
Halay