Hiç bara gitmedim, sevdiğim ortamlar değil çok mu şey kaçırmışım dersiniz? Bence hayır

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç bara gitmedim, sevdiğim ortamlar değil çok mu şey kaçırmışım dersiniz? Bence hayır

Hayır tabii ki, eksiklik değil tercihtir. Ömrüm bazı insanların uzak ülkelerden barlara geldiği bir yerde geçti, ama sadece bir iki arıza işi için gündüz uğramışımdır, hiç eğlence zamanı falan girip de görmedim bile; alakam yok, bana göre değil barlar pavyonlar
Hayır niye eksiklik olsun sonuçta bahsi geçen ortam insanlara ekstra bir şey katan bir ortam değil ki eksikliği olsun. Ben pek haz etmiyorum o tip ortamlardan o nedenle gitmiyorum bu yüzden kendimi de hiç eksik hissetmiyorum.
Herkesin değişik bı hayat ışığı vardır.. kimi orada mutlu olur kimi evinde çay çekirdek ile. İnsanın yanındaki ya da hayata nasıl baktığı önemli bir şeyi yaşamaktan çok
İlk defa 34 yaşında gittim bende güzel stres atmak için. Sevmen için gürültülü ortamı sevmen ve her türlü insanla karşılaşmayı göze alman gerekiyor.
Club’a gitmemek eksiklik falan değil kuzucuk, sadece tercih. 🎧
Kimisi kalabalık, yüksek müzik seviyor; kimisi sakin kahve, kitap, tiyatro seviyor. Sen neyle mutluysan onu yap, hayat puanı oradan yazılıyor. 😌
İstersen bir gün canlı müzikli, daha sakin bir mekân deneyip “benlik mi, değil mi” diye bakarsın, o kadar. 🎶✨
Cevap
46Cevap
hayır eksiklik değil.
Gittik de ne oldu sanki😄 bir şey eksilmiyor ya da katmıyor yani. Eğlence
Sevmediğin ortama gitmediğinde bir şey kaçırmış olmuyorsun. Çok şey kaçırıyorsun diyen zaten o ortamı seven kişilerdir. Sen sevmediğin iin problem yok
Bir gecelik çalıştım, eleman eksikliği için arkadaş çağırdı.
Ortam on numara da insanların * daha o günden anladım. Hiç iyi bir ortam değildi insanlar açısından. Herkes birbirini zkme derdinde awq
Arkadaşım çağırmasa önünden geçmem aw
her bar clup değil oturup içion her clup dada öyle düşündüğünüz gibi ortamlar olmioyor
Eksiklik olduğunu düşünmüyorum ama merak ta etmiyor değilim 🤣
sakın gitme. bir şey kaçırmazsın. cluba giden kızdan da erkekten de hayır gelmez zaten
Sevmiyorsan gitmene gerek yok bir kaybın yok
Değil tabi ama bi kere de olsa gidilmeli bence fırsat varsa 😃
Ne alakası var. Şimdi öyle ortamları sevmediğimiz için , içmediğimiz için o ortamlar da bulunmadığımız için eksik mi olacağız. ya da alay mı edilecek. Sevmiyoruz girmiyoruz hoşlanmıyoruz.
Hiç tavsiye etmiyorum gereği bile yok.
Saçma sapan insanlarla dolu bir ortam.
Gitmediysende Tebrik ediyorum
Bu tür mekanları çöp ve ucuz ruhlu insanların mekanı olarak görüyorum bu yaşıma kadar gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum
Abi bu listeyi kim tutuyor. Kime göre eksiklik kime göre denklik. Benim hayatım benim tecrübelerim millete ne ameka.
Hayır, hiç eksikliğini yaşamadım.
Sigara, alkol, uyarıcı madde, gece hayatı vs hiç işim olmadı.
Hayır eksiklik değil hele de şu anda ama bence bi 8-10 yıl önce iyiydi o ortamlar
Yok artık inşaların eğlence anlayışı bence farklılaştı eskiden çıkarsız sadece o ana odaklı eğlencevardı şimdi millet kafayı bulup birbirine zarar veriyor
Aman pekde bir şey drğil bende eşimle gittim ama inan gürültü kalabalığı
Ünideyken gştmiştik kalabalık arkads ortamıyla bişey kaçırmadın çok önemli degıl yanı
Yani kalabalık olunca eğlenceli oluyor tabi kafa dagıtma ama tarzım olmadığını anladım bıdaha çok gitmedim gıden olursa uyum sağlıyorum ama o kadr aramıyorum
Kişiden kişiye değişir tabı
Aynen😄
Hangi üniversite
Mimar sinan
Hayatın tadını çıkarmak lazım
Kim niye ne kaçırsın
Herkes istediği gibi yaşar
Yaşadığı gibi tadar hayatı
Hiç aklıma bile gelmez böyle bir soru. Ne işim olur.
Grupla gitmek sarıyor elbette kaybetmezsin fakat yaşamak varken neden yaşamayasın
hayır eksiklik olamaz bence. Gitmekte ayrıcalıklı olunmaz.
Muhafazakar biriyim acikcasi gittim ama bana bir faydasi olmadi yani ozentilik bence
Ben bir kez gittim, hiçbir şey kaçırmadın başörtülü güzel hatun
Yok ya sevmiyorsan niye gideceksin.
Club bende sevmiyorum arada gidiyorum ama bar ortamı daha güzel rock barlar özellikle canlı müzik oluyor eğlenceli
eksiklikse ben çok eksik kalmışım
Değildir. Gitmek akıl kârı değildir aslında
Hayır hiç eksiklik değil.
Gitmedim hiçte merak etmem
Tam bir ezoluk.
İyi birini öyle yerlerin dışında bulursun
Gitmek de arti sayilmaz pis ortamlar
Bence hic degil
Hiç gitmedim, eksikliğini de hissetmedim.
Değildir zannımca
Bende gitmedim gitme hevesimde olmadı. Herkes aynı değil
Bara çok gittim de clube gitmedim
Yok aynı şey değil bar normal gidip cafe gibi oturduğum ama alkol içtiğin yerler arada canlı müzik olur club ise ayaktasın dj var sabaha kadar açık ve dans ettiğin mekanlar
Evet aradaki farklı bilmeyecek kadar gitmemişsin içmemişsin sjdjd
Hangi bara gitmedin
Sen Hayattamisin 😃😃
Tabii ki değil
Öyle bir eksiklik hissetmiyorum
Eksiklik değildir
cluba gidince filozof mu olunuyor
Ben de hayatımda hiç öyle yerlere gitmedim
Biraz öyle
Zevk meselesi
Hayır
Ankara 'dan gitsem komple keşke