Önümüzdeki 2 haftada evde kafa dağıtacak, para harcatmayan ne hobiler edinebilirim?

2 hafta sonra şehir dışına gideceğim üni için, ve bu 10 günümü kısmen boş geçirdim ekşi olarak biraz üzgünüm şu sıralar özel sebeplerden ötürü. Ve sırf bunun için bile meşguliyet bulmak istiyorum, düşünmemek rahatlamak için. Ev işine sardım şu sıra ama o da bir yere kadar. Devamlılık gösterebilecdğim alışkanlıklar hobiler kazanmak istiyorum dil öğrenmek falan i5i güzel zaten bu bölümde okuyorumbelki İspanyolca geliştirmeye çalışırım her ne kadar devam etmeyeceğimi bilsem de. Başka ne gibi meşguliyetler edinebilirim bana fayda sağlayacak pahalı olmayan?

Kafa dağıtan şeyler istiyorum gerçekten odak isteyen hesaplama çözme düşünme gerektiren para gerektirmeyen aynı zamanda umarım ne istediğimi az da olsa anlatabilmişimdşr lütfen film dizi izle örgü ör kitap oku tarzı şeyler önermeyin hem bedenim elim kolum yani hem qklım çalışsın istiyorum evde

Önümüzdeki 2 haftada evde kafa dağıtacak, para harcatmayan ne hobiler edinebilirim?