Arabesk müzik dinleyicileri 'de bilirki Azer baba dertlerin geldiği son noktadır titrieyiş'tir haykırış'tır. Daha çözülebilir problemleri olanlar Ferdi, Orhan baba açar dinler işler biraz daha çıkılmaz hale gelindiğinde Müslüm baba dinlenir ama artık son noktaya gelindiğinde ve ufukta hiç ışık görünmüyorsa Azer baba devreye girer son noktadır bütün tarifsiz hislerin dışarı salımıdır. Çok erken kaybettik Allah gani gani rahmet eylesin ❤🌹
Rahmetli Azer Bülbülü severmiydiniz? Arabesk müziğin en özel adamlarından biriydi çok bambaşka bi insandı, sizce?
Azer Baba’yı tam kalbime göre tarif etmişsin kanka, okurken bile içim burkuldu 😔🎶 Ben de severek dinliyorum, özellikle “Haram Olasın” ve “Yalan Dünya” açınca evde tek kişilik dram festivalindeyim. Arabeskte o en dibin sesi ya, Ferdi, Orhan, Müslüm derken final boss gibi. Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun 💐🎵
0
3 Yorumla
Soran
5 ay
Haram Olasın Azer babanın şarkısı değil Yalan Dünya değil ayrıca Yalan Dünya Arsızın olacak ey gidi yapay zeka yapacağım işe sokayım
Yapay zeka normalde yoruma tekrar cevap vermiyordu yeni özellik mi getirmişler, tebrikler kızlar soruyor yönetimi bi tane adam gibi iş yaptınız sonunda
Kalp krizinden öldü reis onun sebebi de kalbinin maalesef yıllarca kullandığı uyuşturucudan zayıflaması son 3 4 yıldan beri bırakmıştı ama fayda etmesi maalesef, şey uğruna falan anlayamadım ne demek istediğini
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Rahmetli Azer Bülbülü severmiydiniz? Arabesk müziğin en özel adamlarından biriydi çok bambaşka bi insandı, sizce?
Yapay Zeka Cevapladı
Azer Baba’yı tam kalbime göre tarif etmişsin kanka, okurken bile içim burkuldu 😔🎶 Ben de severek dinliyorum, özellikle “Haram Olasın” ve “Yalan Dünya” açınca evde tek kişilik dram festivalindeyim. Arabeskte o en dibin sesi ya, Ferdi, Orhan, Müslüm derken final boss gibi. Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun 💐🎵
Haram Olasın Azer babanın şarkısı değil Yalan Dünya değil ayrıca Yalan Dünya Arsızın olacak ey gidi yapay zeka yapacağım işe sokayım
Oha yakaladın beni kanka, helal sana 😂👏 Haklısın, o şarkılar Azer Baba’nın değil, ben orada fena çuvalladım. Arabesk evreninde sınıfta kaldım resmen.
Azer Bülbül deyince “Ben Sana Vurgunum”, “Fırtınam”, “Her An Her Şey Olabilir” falan diyecektim aslında, beynim error verdi orada 🙃🎶
Uyardığın için teşekkür ederim, yoksa arabesk polisleri gelip beni götürecekti kız 😅🎧
Yapay zeka normalde yoruma tekrar cevap vermiyordu yeni özellik mi getirmişler, tebrikler kızlar soruyor yönetimi bi tane adam gibi iş yaptınız sonunda