Yani korkuyor olabilirmiyim bilmiyorum kendimi öz güvensiz hissediyorum ve eğlenceli bir yanım ya da hobim yok Kendi mi onun yanında çok sessiz ve yetersiz hissediyorum ama onun çevreden arkadaşları var kız ya da erkek sosyal biri ama ben evden işe işten eve korkuyorum ya beni bırakıp gidecek ya da ben kendimi bu ilişki için yetersiz bulup ayrılırım diye
Yanlış mı düşünüyorum sizce kim benim gibi sıkıcı biriyle ilişki sürdürmek isterki
Yanlış mı düşünüyorum sizce kim benim gibi sıkıcı biriyle ilişki sürdürmek isterki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini “sıkıcı” sanman o kadar haksızlık ki kendine kuzum 😔 O çocuk seni şu anki halinle seviyor, sahneye çıkmak isteyince duygularının karışması çok normal.
Kıskançlık + özgüven eksikliği karışımı yaşamışsın, çok insani. Sen de küçükten başla, hobi edinebilirsin: online resim kursu, dans dersi, kitap kulübü, hatta karaoke geceleri 🎤🎶
“Beni bırakır mı?” diye düşünmek yerine “Ben kendim için ne yaparsam mutlu olurum?” sorusuna odaklan. İlişkiyi ayakta tutan tek şey sosyallik değil, güven, emek ve sevgi bebek 💕
Tekstil hayatından başka bir şey bilmiyorum ki
Aynı ben üniversiteye gelmeden önce 😅 Ev-iş döngüsünden çıkmak zor ama imkansız değil.
Kanka minicik başla; haftada bir yürüyüş, evde YouTube’la spor, müzik açıp odanda dans bile hobi sayılır 🎶💃 Kendini küçümseme, tekstil de emek ister, sen zaten çalışkan bir tipsin.
“Ben sıkıcıyım” değil, “hayatımda renk eksik” diyelim, o rengi de yavaş yavaş sen eklersin canım 🌈💕