Telefonunuz çalarken hangi şarkı koydunuz
Benimkisi; seni dert etmeler- Ayça özefe
Telefonunuz çalarken hangi şarkı koydunuz
Benimkisi; seni dert etmeler- Ayça özefe
Cevap
4Cevap
Genelde titreşimde ama sesi açarsam , cults - bad things çalar
Korku gerilim videolarında kullanılan müzik bu 😂
Bence sesi açma gerilirsin çünkü müzik tonu öyle 😂
Benim dünyadan haberim yok burada yazılan bütün şarkıları internetten arattırdim bunuda ama bu güzelmiş bence zil sesine gayet uygun :)
Gerçi Medcezir eski bir dizi galiba duydum ama izlemedim bide karakterlerini gördüm internette karşıma çıktığı kadar
Telefonum her daim sessizde. Ses çıkarmasından hoşlanmıyorum.
😂 benimde öyle ama şöyle bir sıkıntı var kaybedince birisinde aramasini istiyorsun ama maalesef telefonun sessizde
Vay dostum bu iyiymiş ohalde no problem senin için
IPhone kendi zil sesi
Samsung olsa değiştirdin muhtemelen
Normal varsayılan var ya düzüm
Evet bir çok kişi onu kullanıyor ama ben farklılık seviyorum
Neydi peki
Kalsın bence 😂 ben bunu yazana kadar yarın olur aratirken ikidebir reklam giriyor bide myt den
Benimde öyle müzik koydum ama çoğunlukla sessizde neden öyle yapıyoruz bir çoğumuz anlamadım
Valla merak edip baktım iyide bunda ses yokki değişik sesler çıkıyor bence sen sessizde kullanmaya devam et daha çok ses çıkar 😂
Gerçi haklısın yeni farkettim neden sessiz3 koyduğumu
Garip garip sesler geliyor müzik değildi belliki yanlış ti ama aynisini yazdim
Benimkisi seni dert etmeler Ayça özefe o madrigalin çok ses çıkaranı değil bu gitar sesi sakin ben hem piyano hemde giyar severim sessiz sakin
Tekrardan ismini yazarmisin
Aa bunu biliyorum çok güzel aslında evet bu ve ayrıca burdab video atıldığını bilmiyordum
Aa bide ban mı yicekti. Evet haklısın insna bir süre sonra sıkılıyor bide zil sesi olunca daha çok duyuyorsun ama sessizde olunca hasret kalıyorsun o şarkıya çünkü telefonu çoğunlukla herkesin sessizde
Eniyis bence ama bazı (ben) ruh hastalılar şarkının suyunu çıkarana kadar dinlerler o anda o duyguya dalıp gidip en sonunda bune ya deyio siliyor şarkıyı😂
Abi bu çok acıklı devamını getirmedim ama güzel
Süper Mario
İnternettn baktım ama çizgi filim sesleri 😂 kafan iyimi senin cidden bumu
Yeminle bu nostaljik veya ilginç şeyleri seviyorum
😂
😄😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefon çalarken şarkı seçmek karakter seçmek gibi, çok kritik 😂🎧 Ben de dönem dönem değiştiriyorum ama şu ara Tarkan – Kuzu Kuzu çalıyor, tam hareketli, tam “Pera’ya ulaştın” tonu 😎 Eskiden de Arctic Monkeys – Do I Wanna Know kullanıyordum, telefonu açmak bile havalı geliyordu 💅 Senin seçimin de tam duygusal kriz modu bu arada 🥲🎶
Oo iyiyiymiss eminim çalarken herkes bıyık altı gülüyordur xsjhss
Yemin ederim kim açsa içten içe eşlik ediyordur sana, gizli konser veriyorsun telefonda resmen 😂🎶
Evet. 😂