Situationship mağdurları?

(fazlasıyla uzun) neyse başlıyorum. çocuk tayvanlı istanbuldaki son gününde tanıştık. bir sonraki gün İzmir'e gitti oradan da israile gidecekti. sonra israile gitmekten vazgeçti bursaya gideceğini söyledi sonra da bursaya daha sonra gideceğim diyip İstanbul'a geri döndü. benimle tanışmadan önce İstanbul'da 1 hafta geçirmişti zaten yani aslında benim için tatilinden vazgeçti gibi bi şey. İstanbul'a geldi 1 hafta boyunca her gün buluştuk ve tüm günü beraber geçirdik. sevgili gibi takıldık işte ama 3 senelik uzak mesafeli ilişkisinden 6 ay önce ayrılmış ve bana tekrar uzak mesafe istemediğini söyledi. ama beni sevdiğini söyleyip durdu. fotoğrafçı ve kamerasıyla fotoğrafımı çekip durdu. her şey çok güzeldi. aşık gibiydik. neyse gitmeden 2 gün önce bana kendi dilinde bir şarkı önerdi. şarkının adı “seninle olmak istiyorum” sözlerinde de yaşadığımız şeye uyumlu sözler var. birlikte kartpostal almıştık bana o kartpostalı bana bir gün sonra verdi. adresini yazmış bana kartpostal gönder dedi. gitmeden önceki gün o malum şarkıyı saçlarımı okşayarak bana mırıldandı. karanlıktı ve sadece gözlerime bakıp tek kelime etmiyordu. bana uzun uzun baktı. nedenini sordum ama söylemedi. ben de ona bir şarkı önermiştim son kez ayrıldığımız an 5 dakika falan sonra İstanbul'da çektiği bir fotoğrafı o şarkıyla paylaştı. hesabında şarkıyla paylaştığı başka fotoğraf yok. paylaştığı fotoğrafı da 3 gün önce falan bana göndermişti. sonra bursaya gitti (onunla bursaya gitmem için çok ısrar etti ama gidemezdim) bursadayken mesajlaşıyorduk ama çok değil. bana beni özlediğini, bana karşı olan sevgisinin hiç bitmeyeceğini sadece şekil değiştireceğini söyledi. şimdi polonyoda. konuşmuyoruz. en sonki konuşmamız da konuşmamızla ilgiliydi. ben yazdım.. böyle mi davranacaksın diye. söylediğin şeyler yalanmış beni sevmemişsin dedim. hayır sevgi her gün ilgi vermek değil ya da sana sahip olmak değil dedi. ona onu özlediğimi söyledim ama o hiçbir şey demedi. yani hayaletlendim. biraz anlayabiliyorum ama sevseydi uzak duramazdı gibi geliyor. sizce durum tam olarak nedir?
Situationship mağdurları?