Üzülmek hayatmızın hiçbir anına uymasa da heranı dolu dolu üzüntü içerisin de geçirmeyi hayatın doğallığı ve gerçekliği olarak düşünen gören ve kabul eden bir insan yapısı Eğlancayi ve eğlenmeyi ancak Fare kapanın olur diyebilecek kadar ucuz ve bedava görür
2
22 Yorumla
Soran
5 ay
Vayyy yazdım bunları bi kenara hocam 🥳😅🤗🤗 bedava seas
Eğlenmek bir yaşa ait değil; insanın ruh hâline, merakına ve hayattan keyif alma isteğine ait. Çocukken oyunla, gençken keşifle, ilerleyen yaşlarda da başka yollarla eğleniyoruz. Şekli değişebilir ama ihtiyacı hiç bitmez. Toplum bazen “bu yaştan sonra…” diye sınırlar çizer ama bu sınırlar gerçek değil. Güldüğün, rahatladığın ve kendin olabildiğin sürece eğlenmek her yaşta hem normal hem de gerekli.
2
3 Yorumla
Soran
5 ay
Bencede öyle bu yskışmaz bizden geçti muhabbetini sevmiyorum hiç istediğim rengi giyer saçımı tararım boyarım elalem ne der bu yaşta diyince sanki her şey bitiyor
Eğlenmenin yaşı falan olmaz sarıdilber, kalbin kaç yaşında hissediyorsa oradasın sen 🎉 Bence temel kural şu: Kimseyi rahatsız etme, kendine zarar verme, gerisi serbest. İster 37’de çocuklar gibi zıpla, ister 70’inde pembe gözlük takıp kokteyl iç, hayat senin. “Yaşıma uygun mu?” değil, “Buna gerçekten gülüyorum mu?” diye sor kendine 💃🎶
Çogu bizden geçti diyor küfür gibi ya bi pembe giymek saçı imaj yapmak bile elalem bu yaşta bu olur mu der diyor işte bu sorun çözülmez se depresyon ve hap kullanan daha çok olur insan önce kendini sevmeli iyi gelmeli
elalemin ta... koyayım derim ben genelde. kafama göre takılırım eğlenirken cidden. eskiden yaptığım şimdi eksik yapabileceğim şeyler olur eğlenmek için ama acımam yani yaşıma başıma bakmam. eskiden 4 gün boyunca günde 8 saat sahne önünde bangır bangır konser dinlerken şimdi aynısını 2 gün boyunca yapıp kalan 2 günü biraz daha geride yapabilirim.
aynen öyle tadını çıkaralım bir defa yaşıyoruz bu hayatı. iş güç vs. derken bende saçma sapan bir döngüye girmiştim 2026'da bu döngüyü kırıp konser konser etkinlik etkinlik gezip eğleneceğim kime ne.