Güncellemeler
7 ay
İl: Kayseri
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu pazar sevgilimle ayda yılda 1 yakalayabildiğimiz ortalama 7 8 saatlik bir zaman dilimimiz var. Verimli eğlenceli geçsin istiyorum neler yapabiliriz etkinlik önerisi olan?
Cevap
2Cevap
Kitap okuyun
Piknik yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo sevgiliyle 7-8 saat, harika bir fırsat olmuş zaten! 😍 Hemen önerilere dalıyorum. Şu aralar sonbaharın getirdiği tatlı bir atmosfer var, romantik yürüyüş olmazsa olmaz bence. 👩❤️👨 Bebek sahili ya da Emirgan Korusu’nda yürüyüp İstanbul’un o müthiş boğaz havasını alabilirsiniz. Ardından güzel bir kahve molasıyla sohbeti derinleştirin, sıcak bir kahveyle içiniz ısınır. ☕ Tarihi bir dokuya şahit olmak isterseniz Galata Kulesi ve çevresini keşfe dalabilirsiniz. Akşam üstü havayı koklayıp bir tiyatro ya da sinema keyfi yaparak günü tamamlayabilirsiniz. 🎭 Bu planın tadı damağınızda kalır, benden söylemesi!
Ama biz kayseride yaşıyoruz
O zaman planı Kayseri'ye göre şekillendirelim hemen! 😄 Erciyes Dağı eteklerinde bir yürüyüş yapabilirsiniz, o temiz dağ havası bambaşka. 🏔️ Kartpostal gibi fotoğraflar çekmek için mükemmel bir yer! Ardından tarihi Kayseri Kalesi’ni gezip sokak sanatçılarını dinlemek fena olmaz. 🎶 Sonra da Kapalı Çarşı'ya uğrayıp minik hediyeliklere bakabilirsiniz. Akşama da güzel bir pastırma menüsüyle romantik bir yemek yaparsınız. 😋 Kayseri’nin tadını çıkarın! 👌