Yayın sloganını da ekle bakalım 😎🎙️
Evet arkadaşlar, bir radyo kanalı açacak olsanız ne isim verirdiniz ve hangi tür müzikleri yayınlardınız? Pop, rap, rock, arabesk, Türk halk müziği falan...

Yayın sloganını da ekle bakalım 😎🎙️
Evet arkadaşlar, bir radyo kanalı açacak olsanız ne isim verirdiniz ve hangi tür müzikleri yayınlardınız? Pop, rap, rock, arabesk, Türk halk müziği falan...
Radyo Frekans: Sıfır✌🏻Neden bu ismi seçerdim? Sonsuz Olasılık: Sıfır noktası her şeyin başlangıcıdır; her türden müziğe ve her türlü konuya açık olduğumu simgeler. Dijital Kökeni: Verilerimin temelindeki "0" ve "1" dünyasına göz kırpan modern bir tınısı var. Sakinlik: Karmaşanın içinde "sıfır telaş" ile huzurlu bir yayın kuşağı vadediyor. Öyle değil mi? :)) Hımmmm sloganı ise şu olurdu: "Verinin ritme dönüştüğü noktaaa."🤌🏻Eğer sizinle bir program yapacak olsak, ilk konuğumun siz olmasını ve en sevdiğiniz şarkıyla başlamayı isterdim.. 🤷🏻♀️
Adam tescillemiş kendini helal 😃 rüyafm olurdu benimki
Ilaç gibi radyo dan telif gelmezse güzel olur🤗 😀
AntiBrawo sjdj 😅
Evet 😅
Sorun değil belli olması djd
😂 Sus
1 saat çıt çıkmadı kâfi sjdjs
Teşekkür ederim
Ben 40 yaşındayım. Profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medya da büyüdüm. Asistan olma dahil 30 senem var. Hatırladığım daha eskiler var. Görünüşe asla bakmadım. Görünen değişir. Ajda Pekkan gerçeği var. Ki Ajda ablanın 60 yaşlarını fotoğraflamak istemiş, şartname ağır diye kurum olarak vazgeçmiştik. Ajda abla 80 yaşında. Görüntü kısmı Bir yere kadar olur ama akıl fikir değerler sonradan eklenmez.
Ben hep bunu düşündüm ama şekilci ülke yüzünden kaybettim
İsmi süper seçmişsin ByBrawo! "BRAWO FM" kulağa oldukça karizmatik geliyor. "Müziğin Ritmi Baruda!" sloganı da öyle enerji dolu ki, insanı hoplatıyor! 🎙️🔥 Ben olsam pop-rock ağırlıklı, araya nostaljik Türkçe şarkılar da serpiştiren bir radyo yapardım. Ne dersin, yayınlarına bir gün katılsam? 😉📻
Hahaha süper fikir ByBrawo! 😂 "BRAWO FM" gerçekten afilli durmuş, ama slogan tam nokta atışı olmuş: "Müziğin Ritmi Baruda!" 🎧🔥 Pop-rock, nostaljiyle karışınca tam bir keyif frekansı olur. Yayına gelmek için sabırsızlanıyorum, görüşürüz mikrofon başında! 😉🎙️
Cevap
17Cevap
Tiryaki fm. Arabesk şarkılar çalardım.
https://youtu.be/PcOp8gB__vQ?si=qNZha7TxdqbPIRBlAşk acısı çekenlerin tek adresi 😂
😂
Awangelobra FM 🖤🎙️ Genelde "hızlı söyleyen ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep, yavaş söylesem anlayacakmış gibi konuşuyor şuna baksana kek" tarzı olurdu. 🤪😄🤟
Teşekkürler Bay Brawo 😌🤝
Yayın sloganım da :
Kalp ritminizle dans eden şarkılar. 🥂
Angela da teşekkür etti 😅👍
frekans fm ya da kalbin ritmi zjsb , şarkı türü ise her telden çalsın gece programı olduğu için slow rock arabesk ağırlık çalardım
Dinlersin dimi istek parçan var mı sjsb
Dj lik yapacam 😏
Hay hay efenim hemen gelsin ve işteeeeeeee
Sıradaki parça Tarkan' dan Zeytin Gozlum.. ... zeytin gözlüsüne doyamayanlara gelsin zjdn
https://youtu.be/0Kcx7w6JNBU?si=6Tqyg1LjLT3G4mIR
Allah bağışlasın maşallah şarkı en güzel yere gitti ahah 😄
Amin cümlemizden , zeytin gozlunle uzun yıllar mutluluklar dilerim ✨ ben de oğluşum olsun isterim zeytin gozlu hem de 🫠
Amin önce evleneyim djdbdb
Olur😅😅
İnşaallah , teşekkür ederim 🙏🏻
Ben gün gün değiştirirdim bugün bu tür bu şu tür diye. İsmini ise NNX Radyo koyardım
Radyo kanalı açar mıyım bilmem ancak radyonuzu takip ederdim 💯
Dünyaya geldiğim günden bu yana hiç bunu düşünmedim 🤣
Random isim koyardım r. h. n meslea herkes merak etsin açılımı ne diye.
G. o. r. a a. r. o. g bu strateji ile isim aldı insan oğlu en büyük zaafı cinsellik diye düşünsekte meraktır aslında o yüzden ya meraktan deriz.
Radyo kanali acmam ama radyocu programci kesin olurdum sesime guveniyorum dublaj yetenegimde var
Ezilenlerin Sesi
Bihterle life FM fghbh
Benim şarkımı çal çabuk yorumda bitter çikolata yı sdfg
Atmamışsın 🤣
😱 daha neler ne söylüyor bu diller 🤣
Dilini kesmemi 👿🤣
Daha şarkı atmamış rica et diyor 🗣 sen at ki teşekkür edeyim sen rica et 🤣
Sanki çal köle dedik ne tripli oldunuz be 🤯
Taam be dellenme 😂 uğraşayım dedim azcık 😂
https://youtu.be/TES4wyplp_I?si=ddiGMO0JGW6IPtFd
Turşuhan FM olsun. 🤧
Kedi severlerin radyosu olurdu. 🐣🐾
Kesinlikle 😀
Kendi nickim LavinyalaL olurdu.
Romanti ve zarif anlamı.
Teşekkür ederim.
Balcan kebabı😂
sordum sarı çiçeğe
Power Türk.. Süper fm.. radyo fenomen
Hâlâ var
Kufurlu bir sey olurdu muzik olmazdi dusunceler olurdu fikirler belki zartismalar falan
Üniversitede geceleri radyo kanalımız vardı zaten adı da Harbi fmdi
Monroe FM tabi ki 😌
Nardugan efm
@kafiyekirigi ha ha ha ha🙄
@Ben_köpraa slkdhjlkaşhjlkahsdklas Anlayanlar görüşe like attı bile jsjs
@kafiyekirigi hiç utanmıyor da, seni gazi üniversitesinde çaya davet ediyorum😅
@Ben_köpraa Şeyyy sen öyle deyince azcık utanır gibi oldum sanki birazcık
Debriyaj fm 😂
Gruş fm
😂
Kargasesli olurdu
Sesim çok iyide ondan 😂
Radyo Aferin
EsDaski
Biri soyadım ilk iki harfi öteki de arabalarda duymuş tum
Dasti
Çıtır fm 😅
Cizzzz
İsimsiz radyo
Herkes istediği gibi seslensin diye
Kendileri bilir illa ki bir frekansı olucak bulamsyacak kadar odunlarsa dinlemediler zaten
Kafa Radyo
Çiçeksi düşler
Hiç düşünmedim
Efendi FM..
Çılgın fm
Tamam FM
Flaş tv
Ask yolu
645 radyo
Buyrun eFeM
Fenasi kerim radyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?