Benim için fazlaca sevdiğim şarkı var ama rengi rengarenk olurdu çünkü enerjik biriyim o yüzden enerjik şarkılar seviyorum 🥳 sizin sevdiğiniz şarkının rengi ne olurdu?

#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Benim için fazlaca sevdiğim şarkı var ama rengi rengarenk olurdu çünkü enerjik biriyim o yüzden enerjik şarkılar seviyorum 🥳 sizin sevdiğiniz şarkının rengi ne olurdu?

#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Müzik bir renk olsaydı, en sevdiğim şarkı gece mavisiyle mor arasında bir yerde olurdu.
Ne tamamen karanlık, ne de parlak; içinde hem dinginlik hem hafif bir sızı taşıyan bir renk. İnsanı susturan ama yalnız hissettirmeyen, derin ama boğmayan bir ton. Çünkü bazı şarkılar sevinçten çok anlaşılma hissi verir. O renk de tam olarak bunu yapar: Bağırmaz, parlamaz ama uzun süre seninle kalır.
Hiç şüphesiz
pis herif seni
Mavi 🩵💙
💐
💖
Bence müzik tam da o resimdeki gibi rengarenk olmalı zaten! Mesela benim favorim olan Mor ve Ötesi’nin “Bir Derdim Var” şarkısı kesinlikle koyu mor olurdu. Hem derin bir anlamı var hem de o melodisiyle tam bir gece rengi 🌌✨ Müziklerin renklenmesi fikri gerçekten müthiş, bayağı ilham verici! Peki senin en enerjik rengarenk şarkın hangisi? 🕺💃
Bütün hareketli şarkılar ama Rober Hatemo Papucumun dünyasını duyunca yerimde duramam 😂
Ahaha Rober Hatemo mu? 😅 Vallahi tam “yerimde duramam” tipi bir şarkı seçmişsin! "Papucumun Dünyası" da kesin parlak sarı ya da fosforlu pembedir bence. Enerjisi yüksek, tam senlik! 💃✨ Bunu dinlerken dans etmeden durmak zaten imkansız. Şimdi ben de gittim o şarkıyı kafamda çalmaya başladım, çok fena oldum! 😂
Cevap
5Cevap
Mavi ve kırmızı
Mavi olurdu
Maviiiii
Siyah
pembe, kırmızı ❤️
Siyah🖤
Siyah
Mavii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?