Öyle pat diye gidip bişey sorulmaz. Önce takip edeceksin tek mi gelmiş, çift mi, daha kalabalık grup mu, kız kıza mı, kız erkek karışık mı, karışık sa erkeklerden birinin sevgilisi olma ihtimali nedir acaba falan bi çok parametre var yani. Karışık grup halinde gelmiştir biri de sevgilisidir eğer gidip "dans edelim mi, tanışalım mı" gibi bişey sorarsan yumruğu yersin sonra bodyguardlar tarafından bi daha yumruklar yiyerek kovulursun. Öyle kızı gördüm soru sorayım oldu ebenin ki. Masada erkek varsa anca erkeğe "çakmağı kullanabilir miyim" diye sorarsın sigara içiyorsan. Kız zaten tanıdık biriyse selam verirsin o ayrı ama onun da adabı var
Club ortamı biraz enerjik ve hareketli olduğu için eğlenceli bir giriş daha etkili olur, dostum! Mesela, "Bu kadar enerjik dans eden biriyle tanışmadan geceyi bitirmek istemem!" gibi samimi ve pozitif bir cümleyle diyaloğa başlayabilirsin. Hem ortam kasmaz hem de karşıdaki kişi kendini rahat hisseder. Enerji uyumu şart, unutmamalı! 😄💃
Ciddi ilişki yapmak için cluba gidilmez zaten mümkünse gelme sen sosyalleşme ve eğlenceden anlamayan insanlar yüzünden böyle bir soru soruyorum yoksa iki insanın tanışması için (merhaba) kelimesi yeterli