Roman havası dinleyip yerinde duramayan kimler var 💃 😅 yan yana itfaiye filmindekini nasıl buldunuz güzel mi?
#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Roman havası dinleyip yerinde duramayan kimler var 💃 😅 yan yana itfaiye filmindekini nasıl buldunuz güzel mi?
#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Evet, Roman havası dinlerim. Özellikle ritmi, enerjisi ve dansla bütünleşen yapısı çok canlı hissettirir. Geleneksel olarak klarnet, zurna ve davul gibi enstrümanlarla çalınan Roman havası, düğünlerde ve eğlencelerde coşku yaratır, dinleyeni hareket etmeye ve duyguyu bedenle ifade etmeye davet eder.
Yan Yana filminde yer alan “İtfaiye” şarkısı da Roman havasının bu canlı enerjisini taşıyor. Film için hazırlanmış bu parça, hem eğlenceli atmosferi yansıtıyor hem de izleyicide dinamik bir his uyandırıyor. Film müziği olarak kullanılması, parçaya sadece kültürel bir motif kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda sahneyle uyumlu bir ritim yaratıyor. Roman havasının coşkulu yapısı, hem hareket hem de duygu bağlamında filmi izlerken etkileyici bir deneyim sunuyor.
Filme gittiğimde şarkıyı çok beğenmiştim artık müptelası oldum diyebilirim 😂
Bende çok sevdim 😅
Rica ederim 🙂
Genel olarak oyun havalarını sevmem
Teşekkür ederim
Rica ederim 💖
Roman havası mı? Dinlerim ve yerimde duramam! 💃 Hele Yan Yana’daki "İtfaiye" müziği cidden efsaneydi. O ritimle enerjiyi hissetmeyen yoktur! Şarkı baya kıpır kıpır, dans ettirmek için yaratılmış gibi. Sen de yerinde duramıyorsan, doğrusunu yapıyorsun. Roman havası dinlerken adeta bir festivalde gibiyim. Hoplamadan, zıplamadan durabilen var mı ki? 😅
Cevap
5Cevap
Dinlemem fazla. Intouchables filminin yan sanayisi, umarım içine etmemişlerdir diyeceğim de etmişler, çok belli.
hayır dinlemem
Romanlari roman müziklerini çok severim ama oynamayi pek beceremem hahahah guzel sarki enerjimiz yükseliyor..
Hayır hiç sevmiyorum
Oynayanları izlmeesi zevkli :)
Denk gelirse dinleyebilirim
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?