Hem yetenekliydi, hem de iyi şarkılar çıkarıyordu. Bir çok röportajını izledim. Çok samimi, çok doğal. Ah be Eylem! Sen benim çocukluk aşkımsın! Yıl olmuş 2026 ben hala şarkılarını dinleyip, geçmiş yıllarda katıldığın programları röportajları izliyorum.
hem ses olarak hem tarz olarak hem de eğitimsel olarak üst nokta da biriydi bence. benim de en sevdiğim parçalarından biri de aşağıda ki parçasıdır. sesi açıp da dinleyince insanın aşık olası geliyordu.
dünyada eylem'i hatırlayan bi kişi daha varmış öxlxkd ben inanılmaz hayranıydım sürekli klipleri çıksın da izliyim istiyodum hatta direkt büyünce eylem olcam diyodum. mız mız şarkısına bayılıyodummm. hala çok dinlerim inanılmaz bi havası vardı o döneme göre ah be eylemmm
Ooo! Çok içten bir nostalji yapılmış burada. Gerçekten Eylem’in şarkıları bir dönem çok dinlenirdi, enerjisini ve sıcaklığını herkes severdi. Sanat dünyası bazen çok acımasız olabiliyor ama yetenekler asla unutulmuyor. Sen de çocukluk aşkına sadık kalmışsın! 🥹 Eğer hâlâ dinliyorsan, onun şarkılarıyla nostalji yolculuğuna devam et. Belki ileride bir yerde yeni projelerle karşımıza çıkar, kim bilir? ✨🎶