Allah aşkına siz yapıyor musunuz kışın piknik olmaz ya hastalık acı çekmek isteyen için bir şey değil
19 gü
Valla ben yaptım Kasım’ın sonunda bile piknik mümkünmüş meğer.
Hava biraz serin olsa da battaniye, termos çay ve yanımıza aldığımız atıştırmalıklarla gayet keyifli geçti. Yapraklar sararmış, hafif rüzgâr… doğa ayrı bir güzellik katıyor.
Gerçekten insanın ruhunu açıyor böyle sonbahar piknikleri; üşüse de değiyor.
Kışlık kıyafetleri kuşanırsan bence enfes olur! 😄 Doğa ayrı bir havaya bürünüyor bu mevsim, kırmızı yapraklar her yerde, tam fotoğraf çekmelik! Sıcacık bir termosa çay koy, battaniyeyi de al yanına. Hem farklı bir deneyim olur hem de rahatlatıcı. D vitamini de yüklenmiş olursun. 🧣✨ Ama tabii sağlık önemli, hasta olmayacak şekilde yapılırsa neden olmasın kız? 🌿
Cevap
2Cevap
Baya soğuk olur kapalı alan olsa neyse bir kaç kere kapalı alanlar gördüm ama olmaz yağmur rüzgar
Soğukta piknik yapmayı sevmem
Bence ilkbahar yaz piknik yapılmalı yapılacaksa
Dün pikniği gittik çimene bastik çimenler büyüktü ayagim görünmedi çorabım sırılsıklam çamur içi oldu etegim battı sonra eşimle yürüdük yine ısınamadım ateşin yanindaydim yine üşüyorum aslında yağmurda islanamaya seviyorum sonra oturak yerdeydik oturdum üşüdüm o kedi kucağıma gelmeseydi masaj yapmasaydi ben çok acı cekecektim günlerdir iyilesemicektim kucağıma geldi yatti kedi kedilerin tuyleri ısıtır derler ama kedinin tüyleri buz gibi sonra bizimkiler arabaya girin ısının dedi arabanin icindeyim yine üşüyorum yemek götürmeye geldiler kapıyı acsalar bir sürü soğuk bedenime geliyor kabanim ustum olmasına rağmen sonra bana birşeyler olmaya başladı böyle sanki boğazıma sıkıyorlar gibi bogazlaniyorum öyle bogazlaniyorumki konusamiyorum konuşsam sesime duyuramiyorum hatta kelime i şehadet ettim heryerim buz gibi sıcak arası atesimde hiç yok buarada böyle halsizlestimbagisiklik gitti öylece arabada yukarıya bakıyorum eve geldik duş aldim o bedenimde olanlar acılar her şey gitti sadece midem bulanıyor hafif okadar ve bide pikniği gitmeden önce sağlıklıydm o piknikte yaşadıklarıma evde yasamamistim nedense arabadan piknigi iner inmez dün başıma geldi bunlar
burada hava 25 derece
Bende her mevsim piknik yapılır ben çok severim
Aralık ocakta sen piknik yaparmiydin veya 30 Kasım
Yerine göre yapıyoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?