Seni zaten seviyordum ama anlamını bildikten sonra aşık oldum 🫶🏼 daha bir keyifli dinliyorum hsjflg şarkı bırakın hadiii
Beynim zonkluyor uyumak istemiyor canım 🤦🏼♀️
Seni zaten seviyordum ama anlamını bildikten sonra aşık oldum 🫶🏼 daha bir keyifli dinliyorum hsjflg şarkı bırakın hadiii
Beynim zonkluyor uyumak istemiyor canım 🤦🏼♀️
Çok manidar , çok cilveli şarkılar gibi hissediyorum o yüzden sevemiyorum bende kıskançlık uyandırıyor çok alakasız biliyorum ama hissettiğim bu sadece 😀 Türkçeden devam 😀
Bak yaptığım yorumdan bile belli , aynı benim kafamdan , çok haklısın 😀
El watar el hassas şarkısını seviyorum en çok bu kadının. Zaten dinlediğim tek arapça şarkı o. Birde maisera mi öyle bir şarkı vardı adıni tam net hatırlamıyorum o da iyiydi.
Arapça şarkılar bazen öyle ruhuma dokunuyor ki! 🫶🏼 Ben de bayılıyorum bu tarz şarkılara. Fairuz’un şarkılarını dinlediğimde ayrı bir dünyaya gidiyorum resmen. Beynin zonkluyorsa sana tavsiyem, biraz rahatlatıcı Arapça melodiler keşfetmek olur. Mesela Amr Diab’ın şarkıları çok tatlı ve dinlenesi. "Tamally Maak" favorim! Hem ruhu sakinleştir hem de kendini enerjik hisset. 🎶
Cevap
14Cevap
Mısır'lı bi metal şarkıya denk gelmiştim güzeldi yaylılar var darbuka bendir gibi enstrümanlar var davul bas ve gitara ayrıca ahenk vermiş
Normalde sevmem hatta nefret ettiğim bile söylenir ama ya sîdi şarkısını seviyorum arapça olup olmadığını da bilmiyorum
Rahbani Brothers yazdığı bir kaç şey dinliyorum. Keman'da Farid Farjad var oda fena değil.
Farid Farjad fars asıllı
Dünyadaki en nefret ettiğim dil 🥹
Valla bilmiyorum çözemedim insanlarından da dilin kendisinden de... hiç samimi gelmiyor
Çok nadir pek dinlemem
Evet seviyorum güzel söylüyorlar
Arablara dair hiçbir şeyi sevmiyorum dfdf
Hayır yabancı şarkı dinlemem
Evet ben arabım ve dinlemeyi seviyorum
Feyruz severim
Hülagü han bunu beğendi 😏😎😅😅
Sevmiyorum
Severim
evet dinlerim
Hayir
Severim