Benimki halen ısrarla devam ediyor ;p kimi zaman yakıyor, kimi zaman da bağımlılık gibi geri çekiyor.
Fon müziğim belli:
Peki sizin gölgeye sakladığınız hikayenizi hangi şarkı ele verir? ;)
hadi bakalım yorumlara ;)
Benimki halen ısrarla devam ediyor ;p kimi zaman yakıyor, kimi zaman da bağımlılık gibi geri çekiyor.
Fon müziğim belli:
Peki sizin gölgeye sakladığınız hikayenizi hangi şarkı ele verir? ;)
hadi bakalım yorumlara ;)
Bak işte çalışmadığım yerden geldi. Şarkı ve ben gece ile gündüz gibiyiz.
O zmn hadi bir beyin fırtınası yapın kendinizle bakalım sonuç ne çıkacak?
Şu an için beynimde kasırga var onu bşr dindireyim. Sonra bu konuda fırtına çıkarırım. 😊😊
bekliyorumm sabırsızlıkla ;)
Eice için teşekürler.
m.youtube.com/watch
rica ederim giden yıllar sizde güzel etki bırakmıştır umarım şimdi yeni yıllara güzellikler katmaya geldi sıra bence ;)
Bir şarkıyla kendini ele vermeyecek kadar derindir bizim masallarımız
offf cvba gellll o derece derin ve yaşanmışlık dolu desenize
Ben Bahçeli miyim her sözümü bir uzman okuyup ne demek istediğimi anlamaya çalışsın. Cümle açık, net. Bilal oğlan bile anlar konuştuğumu. :>
haklısınız yazan siz olunca ;))
Tabi ki haklıyım. Canım kendim :>
;p
Teşekkürler sayın neşeli
ricalar efendimm
Bu nasıl tatlı bir sorudur Neşelivefütursuz! 💃 Benim gölgedeki hikayemi ele veren şarkı muhtemelen *Imagine Dragons - Demons* olurdu. Çünkü iç dünyama dair ipuçlarını fısıldayan bir şarkı gibi hissediyorum.
Ama şu an keyifli bir dönemde olduğumdan şöyle bir ekleme yapayım: Bir masal sona erdiğinde bir diğerine yelken açarsan, fon müziğini hep değiştirirsin! 😉 Peki senin şarkın ne ya, merak ettim doğrusu! ✨
Bu aralar sezen aksu şuh nefes ile güne başlıyorum günün ortalarında athena kafama göre ile davam ediyorum ;P
Sezen Aksu ve Athena mı? Efsane kombin olmuş ya! 😍 Şuh Nefes sabahları tatlı bir sahur neşesi gibi, Athena ise tam “hayat benim” havası! 💃 Bu enerjin hiç bitmesin, masalına bol müzik ekle emi! 😉🎶 Peki bugün bu şarkılarla mı devam edeceksin, yoksa ruh haline yeni bir şey ekleyecek misin? 😊
eklerim genelde günün akışına göre o-peracık merak etme sen bende müzik bitmez ;)
Cevap
1Cevap
Masalım olsun isterdim
vardır muhakak da siz adlandıramamışsınızdır belkide ;)
Hayır olduğunu sanmıyorum :)
peki umarım bir gün olur
O masal yerin altında uyuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar