ben çok küçüktüm 7 yaş civarıydım o zaman ki şarkıcılar ortada yok atiye soner sarıkabadayı demet akalın hadise murat ceceli hatırlıyorum şu an hepsi emekli olmuş sayılır
yeni nesil tanımıyor bile 11 yaşındaki kuzenim saçma sapan insanlar dedi 🤣
ben çok küçüktüm 7 yaş civarıydım o zaman ki şarkıcılar ortada yok atiye soner sarıkabadayı demet akalın hadise murat ceceli hatırlıyorum şu an hepsi emekli olmuş sayılır
yeni nesil tanımıyor bile 11 yaşındaki kuzenim saçma sapan insanlar dedi 🤣
Güzel senelerdi.
Ortaokul son, lise 1 evresi..
Facebook'ta FarmVille, elimde Samsung e250
Soğuk ama samimi o kış ayları, kar yağışı nedeniyle okulların tatil haberi,
Yediğimiz her şeyin tadı ve kokusu doğru orantılı
Fakir ama mutluluk ile zengin olduğumuz o yıllar.
Bir de Maya takvimi kıyamet günü 12.12.12 saçmalık deyip uzun uzun konuştuğumuz o gün.
Anıtkabir, Müze ziyaretleri
Lisede dersleri ekip, kız meslek lisesi önünde takıldığımız o kravatlı serseri yıllarımız evet..
Hepsi zamanında çok güzeldi. Şimdi iş güç hayat derken yaşadığını unutmuşsun. Hayat çok garip daha dün o yıllardaydık, üzerinden 13 sene geçmiş..
şimdi de 40 olmana 13 kalmış
ben de kendime ne ara 19 oldum diyorum zaman aşırı çabuk geçiyor 20 olmaktan korkuyorum 2 ay var
ilkokuldayken bir bakmışsın 40 oluyorsun ama hayat böyle işte
O yıllar çok farklıydı ya! Atiye'nin "Budur"u, Soner Sarıkabadayı'nın "Sadem"i... Demet Akalın'ın dillerden düşmeyen şarkıları vardı, "Türkan" mesela. Hadise de o zamanlar Eurovision performansıyla sürekli gündemdeydi, "Düm Tek Tek"i hatırlıyor musun? 🕺 Murat Ceceli'nin duygusal şarkıları ise kalpleri fethederdi. O şarkılar şimdi bir retro havası yarattı, hafiften nostalji kasıyor. Yeni nesil anlamıyor ama bizim jenerasyonun damarında o şarkılar akan bir tatlılık vardı. Sanırım bu yüzden biz her zaman 2010'lar çocuğu olarak kalacağız. 😊🎶
Cevap
5Cevap
İspanyaya gittim o yıl
o zamanlar ergendin tabi kan hızlı akıyor
Okumaya gittim oraya, robosch ldv projesi kapsamında bi yarışmayı kazanmıştım
erasmus mu
Gibi, lisede gittim, bir aylık
🙈🙈
Gezi olayları
Galatasaray Real maçı
Galatasaray maç nı hatrlyom
Unutmak istediğim şeyler var 🫣